VAPUN 2023 KUVA-ALBUMI

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

On aika liimata vappumuistot 2023 kuva-albumiin ja suunnata nokka kohti kesää! Startti kohti toukokuuta on ollut melko viileä ja kesäfiilis ei varsinaisesti ole vielä päässyt valloilleen, mutta hiljaa hyvä tulee. Kunhan takatalvi nyt ei enää iskisi. Oletteko huomanneet kuinka vain muutaman päivän aikana puihin on ainakin täällä Tampereen suunnalla ilmestynyt pienen pieniä silmuja? Ei kulu kuin hetkinen ja maailma alkaa taas vihertää.

Vietimme äärimmäisen rauhallisen ja rentouttavan vapun, joka piti sisällään monenlaista tekemistä. Torstai-ilta oli täydellinen startti kevääseen, kun suuntasin Hämeenkadun Mielaan Sidoste X Sanni Wessman-malliston lanseeraustilaisuuteen. Lienee sanomattakin selvää, että tämä mallisto ihastutti minua kovasti (instassa minua seuraavat ovat varmasti huomanneet, että Sanni-sukissa ja hupparissa on tullut vietettyä paljon aikaa) ja tapahtuma oli kaiken kaikkiaan aivan ihana. Pitkästä aikaa pääsin nautiskelemaan myös livemusiikista, kun hurmaava Eva Louhivuori esitti meille kappaleitaan.

Vappuaatoksi meillä ei ollut varsinaisia suunnitelmia, vaan päätimme viettää päivää fiiliksen mukaan. Lähdimmekin retkelle Uittotunnelin kahvilaan. Tuo legendaarinen kesäkahvila on siirretty  Sahansaarenkadulle, mutta aaaaivan yhtä herkullisilta maistuivat Lättypaarin lätyt kermavaahdolla ja mansikkahillolla kuin ennenkin. Kuten kuvasta näkyy, meidät yllätti melkoinen vappukeli, kun lättyhetkemme aikana satoi niin räntää, vettä kuin rakeitakin. Lämmin suositus tälle suloiselle kahvittelupaikalle!

Vappuumme mahtui onneksi myös aurinkoa ja enemmänkin vappuajeluita, kun maanantaina suuntasin jo aamusta tekemään pienet kuvaukset. Kuten olen monesti todennutkin, rakastan valokuvaamista niin paljon, että silloin tällöin teen kuvaustöitä myös viikonloppuisin. Tälläkin kertaa kuvaaminen oli mukavaa puuhaa maanantaiaamuun. Kuvausten jälkeen koitimme onneamme Pyynikin Näkötornin munkkiostoksilla, mutta kuten arvata saattaa, jono oli niin valtavan pitkä, että suosiolla päätimme kääntyä takaisin päin. Siispä vappulounaalle vanhempieni luo! Nappasin matkan varrelta äidilleni mukaan hurmaavan suloisen vappukimpun.

Kävin laitatuttamassa kevätkynnet kuntoon Beautiful You’ssa (*palvelu saatu) juuri sopivasti ennen vappua ja tykästyin tähän sävykomboon kovasti. Pirtsakka oranssi yhdistettynä säihkyvän pinkkeihin peukkuihin sopi niin vappuun kuin kevääseen ylipäätäänkin. Ja hei, ovathan nuo täydellinen match myös Sanni Wessman-hupparini kanssa! Kestolakkaus sopii erinomaisesti myös lyhyisiin kynsiin ja olen huomannut, että monesti kynteni myös kasvavat paremmin silloin, kun kynsillä on kestolakkaus niitä suojaamassa. Viimeistellyt kynnet toimivat asussa kuin kaunis asuste; suunnittelin jo pitäväni kesän ajan taukoa kestolakkauksista, mutta en taida sittenkään malttaa!

Vappuaattoiltamme huipentui Ticket to Ride-maratoniin, kun kaivoimme pitkästä aikaa tuon klassikkopelin kaapista ja pelasimme muutaman erän tätä jännittävää lautapeliä. Peli ei ole parhaimmillaan kahden pelaajan voimin, mutta pelailu oli siitä huolimatta äärimmäisen mukavaa tekemistä iltaan. Ja nyt, kun säännöt ovat taas tuoreina mielessä, haluan kesällä pelata tätä isommalla porukalla!

Maanantaina innostuimme laittamaan äitini kanssa kotipihaamme kuntoon. Haravoimme ja istutimme kukkia ja pääsipä Mattikin talonrakentajaksi, kun bongasin varastostamme rakentamattoman linnunpöntön, jonka olin täysin unohtanut. Haimme Mäkkärin drive in’istä parisen (?) vuotta sitten ruokaa, kun myyjä kysäisi, josko haluaisimme matkaamme myös linnunpöntön. Tietysti halusimme! Osuimme siis ostoksille ilmeisesti jonkin linnunpönttökamppiksen aikaan ja nyt vihdoin tuo upea Happy Meal-boksi odottaa puussa uusia asukkaita. Jos olisin lintu niin todellakin muuttaisin tällaiseen kartanoon! 

Ihana, rauhallinen vappu purkissa siis. Ja tietysti ostin itselleni vappupallon – tuo vaaleanpunainen pantteri taitaa olla hienoin vappupalloni ikinä!


Posted in lifestyle and tagged , , by NOORA.