ARKEA, 19/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Palataanpa vielä hetkeksi unohtumattomiin kisamuistoihin täältä Tampereelta! Tämä iloinen kuva on napattu Nokia Arenalla maanantaina 16.5., kun suuntasimme Suomi-USA-otteluun vanhempieni kanssa.

Ensimmäisen erätauon alkaessa kipitimme mamin kanssa paikoiltamme kaukalon reunalle ja Matti nappasi meistä Miracleojen kera mainion otoksen.

Sain lämpimän halauksen kisojen maskotilta heti kisojen alkajaisiksi ja näyttäessäni tätä halia videolta siskontytölleni, hän toki ihasteli hulmuavaharjaista leijonaa kovasti. Lupasinkin kummitytölleni, että hankkisin hänelle jo Latvia-Suomi-pelistä maskottileijonan tuliaisiksi. Noooh, tuosta pelistä en sitten leijonaa löytänyt lainkaan (Miracleojen matka Suomeen oli ilmeisesti kestänyt odotettua kauemmin!) ja jo seuraavana aamuna joutui kummitäti selittelemään videopuhelun välityksellä muruselleen, missä kummassa se kovasti odotettu pehmolelu viipyi. Olinkin hitusen huolissani, että Miracleot eivät olisi ehtineet myyntiin vielä Suomi-USA-peliinkään, mutta huoleni osoittautui turhaksi, kun heti pelin alkajaisiksi sellainen löytyi myyntipisteeltä. Äitini osti itselleen tietysti myös oman pelimuiston. Leijonan löytyminen veti suun virneeseen ja kaukalossa huhkineet leijonat kynsivät komeasti itselleen voiton. Unohtumaton ilta!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.