ARKEA, 13/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Lähdimme lumiselle kevätlenkille maanantaina 4. huhtikuuta, kun Ilveksen jännittävässä lätkämatsissa tuli yllättävän pitkä tauko ja aika ei kulunut millään kotosalla.Tämä lumikuva on napattu vakiolenkkimme varrelta; kotikulmiltamme löytyy monia ulkoilureittejä, mikä on mielestäni upea juttu – vaihtelu virkistää ja halutessaan voi lenkkeillä niin asfaltilla kuin metsäpoluillakin!Kuten kuvasta näkyy, talvi teki tuona iltana comebackin ja kuorrutti lenkkeilijät märän lumivaipan alle. Mutta mikä parasta, lenkki virkisti ja tuntui ihanalta päästä ulkoilemaan ilman nenässä kutittelevia siitepölyjä. Kyllä, allergia-aika on alkanut ja yksi poskiontelotulehduskin on tullut jo kevään aikana kukistettua. Siksi takatalvi olikin mielestäni tähän väliin enemmän kuin ok juttu. Tunnin lenkin jälkeen laahustimme läpimärkinä kiireellä kotiin katsomaan peliä, joka päätettiinkin lopulta siirtää seuraavalle päivälle. Se siitä pelistä sitten, mutta mieli oli pirteä pienen reippailun jälkeen. Jokohan tuo oli viimeinen lumilenkki tälle keväälle?


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.