KUN PUUTARHAUNELMA TOTEUTUI

CURIOUSER & CURIOUSER | sisustus

No nyt riittää! Vielä kuukausi sitten olin vakaasti sitä mieltä, että pihaamme tulee tänä kesänä korkeintaan pari ruukullista kukkia. Kuinkas sitten kävikään, etupihallamme on nyt enemmän kasteltavaa ja hoideltavaa kuin aikaisempien kesien aikana yhteensä. En tiedä mitä tapahtui, puutarhaunelmat vain veivät mennessään.

Yksi unelmista oli tosin äärimmäisen haastava toteuttaa, kun en löytänyt mistään moniosaista isoa ruukkua, johon saisin istuteltua useampia erilaisia kesäkukkia ja ehkä yrttejäkin. Kun törmäsin sitten lopulta Jotexin verkkokaupassa Giselaan, päätin jäädä odottelemaan alekoodia, jolla saisin tilattua nuo kaunokaiset kotiimme hitusen edullisemmin. Eikä kulunut kauaakaan, kun kaikki puutarhatarvikkeet olivat Jotexilla kovassa alennuksessa. Kuului vain klik ja niin ruukut olivat matkalla luokseni.

Ruukut saapuivat perille viime viikolla ja jo viikonloppuna riensin tietysti kukkaostoksille. Värimaailman hahmottelin oranssien, keltaisten ja punaisten kukkien ympärille ja täydellinen kokonaisuus löytyikin nopeasti. Punaiset pelargoniat sijoitin yläosaan ja pikkuruukkuihin istuttelin niin köynnöstävää vihreää kuin läpi kesän kukkivaa keltaistakin. Samettiruusut sopivat pikkukoloihin myös täydellisesti. Toiseen ruukuista istutin myös mansikkaa ja lokeroihin, joissa näet nyt vielä vain multaa, kasvatin unikonsiemeniä. Tämä oli todellinen villikortti, toivottavasti siemenet itävät.

Lopputulos on aaaaaikas kiva. Mitä mieltä te olette? Nyt lupaan pitää pienen breikin puutarhapostauksista. Toivokaamme näille hankinnoille kukkivaa ja hyvinvoivaa kesää. Ei nimittäin olisi ensimmäinen kerta, että joutuisin hankkimaan kesäkukat vielä uudemman kerran saman kesän aikana samoihin ruukkuihin..


Posted in sisustus and tagged by NOORA.