ARKEA, 17/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Fiilistelin vappua vappupalloseni kanssa kotipihassamme toukokuun ensimmäisenä sunnuntaina, toukokuun 2022 ensimmäisenä päivänä.Aurinko helli tuona sunnuntaina niin, että pihassamme tarkeni hyvin ja tulipa tuona kauniina päivänä juotua auringon lämmittäessä myös kesän ensimmäiset terassikahvitkin.Käsittämätöntä mutta totta oli se, että meinasin tänä vappuna UNOHTAA hankkia itselleni vappupallon. Tämä ei ole ollenkaan tapaistani, mutta onnekseni rakas Matti kiikutti kotiin yllätyspallon ruokakauppareissultaan. Valintakin osui ihan nappiin, tällaista My Little Ponya (mikäs tämän hahmon nimi onkaan?<3) minulla ei aikaisemmin ole ollutkaan, vaikka ponia olenkin lennätellyt myös vappuna 2016. Kuulun ehdottomasti niihin tyyppeihin, jotka hankkivat vappupallon ihan vain omaksi ilokseen vuodesta toiseen ja aion jatkaa tätä hyväksihavaittua ilahduttamiskeinoa jatkossakin. Ensi vuonna lupaan muistaa hankkia pallon jo hyvissä ajoin ennen vappua!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.