JOULU PAKETTIIN

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

On aika laittaa joulu 2021 pakettiin ja kääriä sen ympärille glitterillä kuorrutettu, joulunpunainen rusetti. Kuinka nopeasti joulu taas hurahtikaan ohi! Tuosta noin vaan, silmänräpäyksessä. Meillä alkoi tänään jälleen arki eikä edessä ole välipäivävapaita, joten sitä paremmalla syyllä, nyt alamme valmistautua tulevaan vuoteen. Mutta sitä ennen, tältä näytti meidän joulumme.

// JOULUN HENKEÄSALPAAVIN SECONDHAND-LAHJA..

Ystäväni Iina oli laittanut minulle joulupostia matkaan. Avasin lahjani jo paria päivää ennen aattoa, ja valehtelematta huokailin ihastuksesta. Boksista löytyi Karl Lagerfeldin laukku, laukku, joka oli lahjapaketin mallinen. Glitterillä kuorrutettu laukku on niin upea, että en edes osaa sanoin kuvailla sitä!  Vaaleanpunainen aarre keikkui olallani jo jouluna, ja näen sen jo nyt osana monen montaa asua vuoden varrellakin.

// JOULUN HERTTAISIN HAHMO..

Matti teki elämänsä ensimmäisen joulupukkikeikan jouluaattona, ja kertoi joulupukkeilun tuoneen mukanaan todellisen joulumielen. Ylläolevan kuvan pukilta puuttui vielä peruukki ja kävelykeppi, mutta matkaan lähtiessään hän näytti siltä, että olisi saapunut Tampereelle suoraan Korvatunturilta.

// JOULUN PARAS KORISTE..

Vaikka tiedättekin minun olevan todellinen Disney-koristeiden fani, joulun 2021 hurmaavin koriste löytyi joulun alla Tallipihan Hohde-joulukaupasta. Katsokaa nyt tuota pinkkiä villakoiraa balettihameessaan! En malta laittaa tätä koristetta kaappiin piiloon odottamaan seuraavaa joulua. Se voi aivan hyvin jäädä kirjahyllyyn viettämään vuotta 2022 kanssamme.

// JOULUN SUUSSASULAVIN HERKKU..

Jouluherkuista suosikkini on jo muutaman vuoden ollut Kantolan Pallopipari-pussukka, mutta joulun aikana pääsin maistelemaan Fazerin uutta popcornsuklaata, joka oli niin hyvää, että tavoistani poiketen napsin useammankin suklaapalan suihini. Suklaa löytyi Fazerin boksista, joka oli syönyt sisuksiinsa ensi vuoden uutuuksia. Jään innolla odottamaan koska tämä levy saapuu kauppoihin!

// JOULUN TOIVELAHJA..

Kun äitini kyseli jokin aika sitten joululahjatoiveitani, ehdotin, että hän tekisi minulle essun Marimekon lempparikuosistani, Kaksoset-kankaasta. Tuota samaista tiikeriprinttiä löytyy kahvikupeistani ja nyt keittiötäni ja ruuanlaittohetkiäni koristaa myös upea essu. Essun kaverina sain myös upeita itsetehtyjä patalappuja. Tämä lahja oli todella mieluinen!

// JOULUN LEMPPARIKUVA..

Olemme jo useana jouluna ikuistaneet perhepotretin jouluaattona. Tänäkin vuonna tuo ihana muisto tallennettiin kameran muistikortille ja lopputulos oli mainio. Koirajengimme on vuosien varrella pienentynyt kovasti, mutta perhe on onneksi kasvanut tuolla pienellä rakkaalla tyypillä, joka istuu sylissäni.

// JOULUN HYKERRYTTÄVIN YLLÄTYSLAHJA..

Matti oli poiminut talteen vinkkaukseni uusista luistimista ja voi millaiset upeudet sainkaan! Kuvittelin hänen jo unohtaneen koko toiveen, mutta mitä vielä – pakettiin oli metsästetty aivan huikeat luistimet, joiden käyttöönottoa en malta odottaa! Näiden täytyy olla hienoimmat kaunoluistimet, jotka olen ikinä nähnyt.

Kerrassaan mainio joulu, juuri sellainen, jota toivoin.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.