ARKEA, 16/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Kuva kalamiehestä saaliinsa kera on otettu lauantaina 23. huhtikuuta aamupäivän aikaan. Joko olette käyneet Tampereen Pienessä Lelukaupassa? Jos ette, niin menkää viipymättä! Valtavasta lelukaupasta löytyy aina pienten lahjapaketteihin jotakin ja suuren suuri plussa on annettava myös mahtavasta asiakaspalvelusta. Kerran osuin myymälään ostoksille juuri silloin, kun itse Janne Kataja oli kassan takana!Suuntasimme Matin kanssa lahjaostoksille Hämeenkadulle. Metsästimme kivaa sisältöä serkkuni poikasen pakettiin, mutta samalla ehdimme toki ihastella myymälän valikoimaa hetken jos toisenkin. Kun olin saanut Matin liikahtamaan eteenpäin palapeliosastolta, hän löysi yhtäkkiä jostakin valtavan hauen, joka olisi kuulemma ollut täydellinen tyyny vierashuoneemme sohvalle. Kala jäi tällä kertaa kauppaan ja saattaapi olla, että ensi kerralla suuntaan lelulahjaostoksille ihan yksinäni. :D


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.