VIIKONLOPUN VIISIKKO

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

// 1 // Haluatteko kuulla hauskan jutun? Minä, joka olen koko ikäni ollut kova lätkäfani ja ilveskissanainen, en vielä ole käynyt uudella areenallamme katsomassa peliä. Mitä ihmettä? Niinpä!  Syy on yksinkertainen, aikatauluni ovat osuneet pelien kanssa niin päällekkäin, että en ole vielä halliin ehtinyt. Ilveskaupassa olen tosin muutamankin kerran jo piipahtanut, viimeksi perjantaina, kun Matti halusi käydä täydentämässä vaatekaappinsa sisältöä. Mukaan lähti myös Jouko!

// 2 // Saimme maailman hurmaavimman yökyläilijän viikonlopuksi iloksemme, kun serkkutyttöni koira Paavo, saapui visiitille. Paavo on teillekin jo vanha tuttu viime keväältä ja oli aivan ihanaa elää taas hetken aikaa koiraelämää karvakaverin kera. Pitkiä lenkkejä, rapsutuksia ja pallon heittelyä – juuri sitä mitä kaipasinkin kiireisen kevään keskelle!

// 3 // Well hello there kesäkukkaset  viime vuodelta! ”Unohdin” viime syksynä kipata ruukuista pois nuo kesäkukkasten jämät ja sieltähän juurakot paljastuivat jälleen lumen alta. Kukat menivät viikonloppuna vaihtoon. Hankin tilalle muutaman ruukullisen narsisseja; ne saavat ilahduttaa pihassamme siihen asti kunnes on aika tullut vaihtaa tilalle kesäkukkaset!

// 4 // Päätin maustaa kevättäni ripauksella Uhanaa. Tuo laventelisen liila collegesetti on niin hurmaavan kaunis, että olen melko varma siitä, että asua tullaan näkemään paljon myös blogin puolella. Aluksi ajattelin, että säästelisin sitä vain spesiaalihetkiin, mutta höpsistä, asu on niin ihana, että aion ulkoiluttaa sitä niin arkisin kuin viikonloppuisinkin. Juuri niin usein kuin mieli tekee! Ja kyllä, taustalla näkyvät sen Star Wars-palapelin palat. Kyllä, sen pelin, joka ei vieläkään ole valmis.

// 5 // Helmityöni etenee hitaasti mutta varmasti! En kuvitellut helmimaalailun olevan aivan näin aikaavievää puuhaa, mutta itsepä valitsin ensimmäiseksi työkseni näin valtavan kankaan. Yksi kerrallaan, helmi kerrallaan. Minulla ei ole vielä hajuakaan minne sijoittaisin työn sitten, kun se on valmis. Kehyksiin ja työhuoneen seinälle kenties?

Tallentuiko teidän puhelimenne kuvarullaan mainioita otoksia viikonlopulta?


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.