PUUTARHA PÖRRIÄISILLE (ARVONTA!)

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

// MAINOS : POSTAUKSEN TUOTTEET SAATU PR-LÄHETYKSENÄ //

Kas tuolta ilmestyvät tulppaanit mullan alta yksi toisensa jälkeen esiin! Sinitiainen katoaa linnunpöntön uumeniin, orava käy juomassa lintualtaalla ja raparperista voi pian leipoa piirakan. Takapihan kasvualtaatkin vihertävät, aamupalaleivän päälle voi käydä hakemassa salaattia ja ruohosipulia, myöhemmin tomaatit toivottavasti tuottavat satoa kesäsalaatteja varten. Ruukkuihin istutetut orvokit ovat innostuneet kasvamaan ja pari vuotta sitten talven iloksi ostettu tuija on sekin innostunut maahan istuttamisen jälkeen versomaan uutta vihreää.

Ja jos oikein tarkkaan kuuntelet, leijailee korviisi sieltä täältä pörriäisten pörinää. Yksi on istahtanut nurmikentällä kasvavan voikukan päälle, toinen käy herkuttelemassa vaahterassa. Tomaatinkukissa käy vilske ja samettikukissa vierailee pörriäinen yksi toisensa jälkeen. Olen allerginen ampiaisille, siksi istutukset onkin sijoitettu kauas oleskelualueista. Siinä missä minä voin lekotella rauhassa terassilla auringosta nautiskellen, pörriäiset ovat tervetulleita puutarhavierailuilleen. Unelmani olisi istuttaa pihallemme valtava kukkaniitty, ja viime vuonna tätä jo yritinkin, mutta pihamaamme oravat kävivät kaivelemassa niin sinnikkäästi istuttamiani versoja ja siemeniä maasta, että päätin luovuttaa.

Näitä kuvia ottaessani sain paljon pörriäisyleisöä ihastelemaan kauniita purnukoita (ja niiden tuoksua!). Nämä hunajaiset herkut nimittäin sopivat tähän maisemaan täydellisesti. Tutustutaanpa suosikkeihini, olen melko varma siitä, että sinäkin ihastut näihin tuotteisiin hetkessä. Saisinpa hunajaisen tuoksun välitettyä myös sille puolen ruutua!

  • A R V O N T A 

Neal’s Yard Remediesin Bee Lovely-tuotesarja on ollut käytössäni jo tovin ja olen täysin ihastunut tähän upeaan sarjaan. Sen lisäksi, että tuotteet ovat hellineet ja hoitaneet tehokkaasti ihoani, Bee Lovely-tuotteet tekevät hyvää myös pörriäisiä ajatellen. Tuotteista lahjoitetaan näet vuodessa 10 000 puntaa mehiläisten pelastamiseen. Brittiläisten mehiläisten valmistama hunaja on näiden tuotteiden salaisuus. Raikkaassa tuotesarjassa hurmaavat hunajan lisäksi myös appelsiini ja mandariini – tuoksupaletti, jota itse rakastan! Raikasta, lempeää ja ostamalla tuotteita teet samalla hyvää. Oma supersuosikkini tuotteiden joukosta on All Over Balm, käsittämättömän tehokas vartalovoide, joka hoitaa kuivia ihoalueita kookosvoin, karitevoin, hunajan ja appelsiiniöljyn avulla. Voide ei ole tuoksultaan voimakas ja se imeytyy ihoon hetkessä. Riittoisaa ja ravitsevaa! Sarjan Hand Wash on myös hurmaava. Itse olen pessyt käsiäni tällä tuotteella jo parin pullollisen verran ja olen ihastuttanut siihen jo myös lukuisia vieraitamme.

Nyt haluan tutustuttaa yhden teistä Bee Lovely-tuotteiden ihastuttavaan maailmaan. Kommentoimalla tätä postausta (kerro esimerkiksi, mikä tuotteista herätti eniten sinun mielenkiintosi!), osallistut tuotepalkinnon arvotaan. Arvon ylläolevassa kuvassa näkyvän setin yhdelle onnekkaalle; Nourish-setti sisältää Bee Lovely Body Lotionin (50 ml), Bee  Lovely Hand Creamin (30 ml) ja Bee Lovely Beautiful Lips-voiteen. Täydellinen setti, joka tutustuttaa sinut suosikkeihini! Arvon tuotepalkinnon 4.6. klo 12.00, jonka jälkeen voittajaan otetaan sähköpostitse yhteyttä.

Bzzzz.. Pidetään pörriäisistä huolta!


Posted in kauneus and tagged , , by NOORA.