LOUNASLAUTASELLA TÄNÄÄN

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

Lounasaika – mitäs tänään syötäisiin? Minäpä kerron!

Mittaa noin kaksi desiä couscousia (itse rakastan tätä!) astiaan. Kaada päälle kaksi desiä kiehuvaa vettä ja sulje kannella. Jätä couscous hautumaan. Huuhtele lehtikaali veden alla ja leikkaa kovat lehtiruotit pois. Pilko lehtikaali pieniksi suikaleiksi. Kuori ja kuutioi kesäkurpitsa. Paista kanasuikaleet pannulla kypsiksi. Siirrä kanasuikaleet sivuun ja kypsennä paistinpannulla pienessä määrässä öljyä kesäkurpitsat. Mausta suolalla ja pippurilla ja kaada vielä pannulle kesäkurpitsojen joukkoon lehtikaalisuikaleet. Paista n. 5 minuuttia ja lisää kanat joukkoon.

Haarukoi couscous ilmavaksi ja lisää joukkoon 1 tl oliiviöljyä sekä ripaus suolaa. Sekoita ja kaada pannulle kanojen ja vihannesten sekaan. Sekoita ja kauho lautaselle.

Ps. Itse käytin kanana hunajamarinoituja suikaleita, mutta maustamattomat käyvät myös vallan mainiosti; mausta oman makusi mukaan!

Kas siinä päivän lounas, nam!


Posted in ruoka and tagged , by NOORA.