MEIKKIPUSSIN ASUKKAAT VUONNA 2021

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Olemme jo kipitelleet pitkälle uuden vuoden puolelle, mutta on aika jakaa mitaleita, kunniaa ja aplodeja kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteille, jotka nousivat supersuosikeikseni vuonna 2021. Jokainen näistä aarteista ansaitsee kunniamainintansa, ja seison sataprosenttisesti sanojeni takana todetessani: lämmin suositus jokaiselle!

SKY HIGH MASCARA/ MAYBELLINE

Maybellinen supersuosioon noussut Sky High-ripsiväri oli ehdottomasti myös omalla kohdallani viime vuoden käytetyin ripsiväri. Tämä mascara luo ripsiin tuuheutta ja pituutta ja hyvin muotoillulla harjalla värin saa tarttumaan näppärästi ripsen tyveen asti. Yksi miinuskin tästä tuotteesta kuitenkin löytyy – sitä on toisinaan mahdotonta löytää mistään! Ostinkin juuri pari varastoon Tokmannista, kun osuin paikalle oikeaan aikaan ja hyllyt olivat mascaraa pullollaan.

GUILTY LOVE EDITION/ GUCCI

Vuoteni 2021 tuoksui Guilty Lovelta! Rakastuin tähän tuoksuun ensinuuhkaisulla ja käytinkin sitä vähintään yhtä paljon kuin Alyssa Ashleyn hurmaavan ihanaa Vanilla-tuoksua. Tämä kaksikko olikin tuoksusuosikkieni kärkipäässä koko vuoden ajan. Guccin tuoksupaletti on romanttisen kukkainen ja rakastan sen herkkyyttä ja pirskahtelevaisuutta. Kutsuisinkin tätä vaaleanpunaista kaunokaista joka-päivän-tuoksuksi; sopii niin arkeen kuin juhlaankin.

BLACK CARBON EYELINER/ MAKETHEMAKE

En usko hetkeen löytäväni tämän rajauskynän voittanutta. Alunperin tutustuin MAKETHEMAKEn rajauskynään pr-lähetyksen myötä, mutta käytettyäni ensimmäisen kynän loppuun, tilasin itselleni välittömästi Skincityltä uuden. Joustava kärki helpottaa rajauksen tekemistä ja rakastan kynän hiilenmustaa, runsaspigmenttistä sävyä. Rajaus kestää koko päivän, ei varise, mutta on silti äärimmäisen helppo pestä pois.

BROW REVIVAL, MAX FACTOR //*saatu

Max Factorin nestemäinen kulmaväri on mie-le-tön ja täydellinen hänelle (=minulle), joka ei ole koskaan oikein ottanut haltuunsa kulmien meikkaamista. Tällä tuotteella homma käy kuitenkin helposti; runsautta, väriä ja muotoa saa kulmiinsa tasaisesti yhdellä harjanvedolla ja samalla tuote jopa hoitaa kulmakarvojasi! Sävy on kauniin ruskea ja lopputulos luonnollinen. Paakkuja on tällä tuotteella miltei mahdoton saada aikaiseksi.

FACEFINITY ALL DAY FLAWLESS-MEIKKIVOIDE/ MAX FACTOR //*saatu

Max Factorin vegaanisen meikkivoiteen bongasin syksyllä saamastani pr-paketista ja otin tuotteen rohkeasti testiin, vaikka herkkä ihoni ei meikkivoiteen vaihtamisesta koskaan ole kovasti pitänyt. Sävy osui heti kohdilleen ja ihastuin voiteen ominaisuuksiin; meikkivoide on pitkäkestoinen ja peittävä ja jo kevyt kerros riittää tekemään ihosta tasaisen. Mattainen pinta kestää koko päivän.

SILEÄ-SILKY FACIAL OIL / YIN YOUR SKIN //*saatu

Instastoryissani kerroin juuri jokin aika sitten, kuinka hampaidennarskuttelu on jälleen johtanut kohdallani tuttuihin korvakipuihin ja päänsärkyyn. Yin Your Skinin tuotteet ovat olleet oiva apu kasvojen lihasten rentouttamisessa. Käytän erilaisia gua sha-välineitä kasvohierontaa varten ja Sileä-kasvoöljy on ollut erinomainen öljy näitä hetkiä varten. Aromaterapeuttinen kasvoöljy koostuu kasviöljyistä ja on kirkastanut omaa ihoani tehokkaasti. Tuote levittyy tasaisesti, mutta ei kuitenkaan imeydy liian nopeasti. Siksi se soveltuukin erinomaisesti osaksi kosmeettisia gua sha-hetkiä.

JUICY JELLY / MOSSA //*saatu

Sain Mossalta syksyllä testiin hyaluronihapposeerumin, Juicy Jellyn, joka osoittautui täydelliseksi tuotteeksi iltauintieni jälkeen käytettäväksi. Puhtaalle ja kostealle iholle levitettävä seerumi syväkosteuttaa, tuoksuu ihanalta (puolukoilta ja vadelmilta!) sekä rauhoittaa ihoa. Seerumi imeytyy nopeasti ja heleyttävän vaikutuksen huomaa nopeasti. Seerumia voikin erinomaisesti käyttää myös meikin alla. Geelimäinen koostumus levittyy tasaisesti, eikä tahmaa.

NATURAL & STRONG DEO SPRAY/ LAVERA

Ja täältä saapuu dödöjen kingi – luottotuotteeni, josta en luovu enää ikinä! Meneväisenä ja liikkuvaisena tyyppinä arvostan todella sitä, että deodoranttiin voi luottaa pitkänkin päivän ajan ja tämä spray ei ole pettänyt vielä kertaakaan. Tuote ei sisällä alumiinisuoloja ja tekee mitä lupaa, säilyttää raikkauden jopa 48 tunnin ajan. Alkoholiton sheavoita sisältävä koostumus on sopinut äärimmäisen hyvin herkälle iholleni.

Löytyikö suosikkieni joukosta sinulle tuttuja juttuja?


Posted in kauneus and tagged by NOORA.