ARKEA, 2/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle


Kuva on otettu vuoden 2022 toisella arkiviikolla, eräänä aurinkoisena iltapäivänä reippaan kävelylenkin jälkeen.

Sen sijaan, että olisin kipitellyt suoraan suihkuun lenkin jälkeen, jäin hengailemaan olkkariimme maailman mukavimmassa kerrastossa. Tarkoituksenani oli itse asiassa venytellä ja rullailla pilates-rullalla, mutta jotenkin aina, AINA, unohdun tekemään jotain muuta silloin, kun suunnitelmissa on ollut venytellä.

Myönnän olleeni melko laiska liikkuja alkuvuoden aikana, mutta kahdesta asiasta olen pitänyt kiinni; lenkille, joko sauvojen kanssa tai ilman, on tullut lähdettyä joka viikko ainakin kahdesti. Lenkin jälkeen olemme ottaneet tavaksi käydä pulahtamassa avannossa ja ahkerasti olemmekin siellä käyneet edelleen. Avannosta on tullut itselleni erittäin tärkeä rentoutumishetki, jonka jälkeen olo on mitä mainioin. Huomaan avantopulahduksen jälkeen nukkuvanikin paremmin. Siispä pakkaskelit jatkukoon.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.