PAKETOI JOULULAHJAKSI YHTEINEN ELÄMYS

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

// KAUPALLINEN YHTEISTYÖ TAMPERE-TALO //

Yllätin viime perjantaina rakkaan äitini etukäteisjoululahjalla, kun ojensin hänelle yllätyksenä lahjaliput balettiin. Lähdimme Liisan kanssa Ihmemaahan! Kuten olen jo aiemminkin kertonut, olen vuosien varrella piilotellut lahjakuoriin useampiakin elämyslahjoja rakkailleni, ja sen lisäksi, että elämyksiä on ihana antaa lahjaksi, niitä on myös ihana löytää kuusen alta. Ne ovat monesti juuri niitä lahjoja, jotka jättävät hymyilyttäviä muistijälkiä ja joiden kautta pääsee luomaan yhteisiä muistoja läheisten kanssa.

Meidän iltamme baletin parissa oli unohtumaton. Viron Kansallisbaletti toi lavalle visuaalisesti upean ja taidokkaan esityksen, jota oli ilo katsella. Tämä oli elämäni toinen kokemus baletin parissa (ensimmäisenkin koin Tampere-talossa St. Petersburg Ballet Theatren Joutsenlammen parissa) ja en voi kuin suositella lämpimästi balettielämyksiä kaikille. Liisa Ihmemaassa oli koko perheen baletti, jota tuttu tarina johdatti taitavien ammattilaisten ja pukuloiston kera eteenpäin, ja koko sali eläytyikin silmiemme edessä avautuvaan esitykseen joka solullaan. Upea esimerkki siitä, millaisen elämyksen lahjalipuilla voikaan läheiselleen tarjota; ja mikä parasta, samalla saimme viettää äidin kanssa yhteistä aikaa.

Lahjakortti Tampere-taloon onkin oiva tapa muistaa läheistään. Kun samalla hankkii myös lipun itselleen, luvassa on laatuaikaa lahjansaajan kanssa taidokkaiden esitysten parissa. Lahjakortti on myös erinomainen viime hetken lahjavinkki; sen voi näppärästi hankkia netin kautta tai ostaa Tampere-talon lipunmyynnistä. Mutta entäpä jos tekisit jo valinnan etukäteen siitä, mitä viet lahjansaajan katsomaan? Minulla on erinomainen ajatus. Kotimaisten ja kansainvälisten starojen tähdittämä H.C Andersenin rakastettu tarina herää eloon Nokia Arenalla vuodenvaihteessa. Lumikuningatar-jääshow on lukemani mukaan ennennäkemätön visuaalinen ilotulitus, jossa hyvä ja paha kohtaavat luistimilla. Jäällä nähdään niin Kiira Korpi, Laura Lepistö kuin Marko Anttila ja Pekka Saravokin, ja musiikin sävellyksestä on vastannut elokuvasäveltäjä Tuomas Kantelinen. Tampere, uusi areena ja maaginen jääshow – tämän täytyy olla joulun toivotuin lahjapaketti! Mikäli matkustat showta katsomaan kauempaa, muistathan, että Tampere-talon kyljestä ja areenan sisältä löytyvät upeat hotellit.

Lahjakortti tai lahjaliput on helppo sujauttaa kauniiseen kirjekuoreen ja ojentaa lahjansaajalle sellaisenaan. Mikäli kuitenkin haluat maustaa lahjaasi jouluisin elementein, poimi alta muutama vinkki, kuinka lahjaliput voi paketoida persoonallisiin paketteihin. Tampere-talon lahjakortteja myydään Tampere-talossa sekä Lippupisteen myyntipisteissä, verkkolahjakortti on sen sijaan myynnissä  Lippupisteen verkkokaupassa.

1 // Täytä lahjarasia erilaisin joulupalloin ja piilota liput niiden joukkoon. Näin lahjasta tulee yllätyksellinen ja joulupallot ilahduttavat vuodesta toiseen kuusenkoristeina.

2 // Sujauta liput sukanvarteen! Kukapa ei haluaisi pörrösukkia joululahjaksi? Kirjekuoren sijaan, lahjakortti on näppärä piilottaa lämpimien joulusukkien sukanvarteen.

3 // Ostitko läheisellesi liput Muumimuseoon? Käy hankkimassa Tampere-talo Shopista Muumimuseon oma spesiaali emalimuki ja piilot liput mukiin. Lahjansaaja voi kupista kahvia hörppiessään suunnitella tulevaa museoreissuaan!

Psst! Lahjakortin mukana on hauska idea antaa Tampere-talon ohjelmalehtinen, jotta lahjansaaja voi jo joulunaikaan suunnitella, mihin esitykseen hän lahjakorttinsa voisi käyttää!

Mutta nyt, taidanpa kaivaa luistimeni esiin varastosta ja lähteä jäälle virittäytymään Lumikuningattaren tunnelmaan – areenan katsomossa nähdään!


Posted in lifestyle and tagged , , by NOORA.