49/52 ARKIKUVA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

MILLOIN? Availin innoissani tekemääni Papershop-joulutilausta sunnuntaina 12. joulukuuta aamuhämärässä.

MISSÄ? Unboxailin lähetystä keittiönpöydän ääressä.

MITÄ? Ostin tänä vuonna joulukortit valmiina joulukiireitä helpottaakseni. Vaikka rakastankin askartelua ja korttien parissa näpertelyä, päätin tänä vuonna luottaa luottoputiikkini valikoimaan. Rifle Paperin kuvitukset ihastuttavat minua vuosi toisensa jälkeen, ja olen aiemminkin hankkinut kortteja juuri tältä brändiltä niin syntymäpäivien kuin muidenkin juhlien tiimoilta. Tällä kertaa valikoimassa huomioni kiinnitti nippu suloisia tonttukortteja. Tontut ahertavat kuusen parissa lumisadepallon sisuksissa ja toivottavat kaikille tuttuun tapaan ”..may your days be merry and briiiiiight”. Ja muistutukseksi vielä, edullisemmalla joulumerkillä matkaan lähtevät joulutervehdykset pitää postittaa viimeistään huomenna! Onko sinulla tapana lähettää joulukortteja?


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.