JOULUKUUN PARAS SECONDHAND-LÖYTÖ : KRISTALLIEN SÄIHKETTÄ!

CURIOUSER & CURIOUSER | sisustus

Tein viime viikonloppuna Pirkan Kirpputorikeskuksesta yhden elämäni parhaista, tai ainakin säihkyvimmistä, kirpputorilöydöistä. En saanut silmiäni irti tästä kaunokaisesta, joka säihkyi erään kojun hyllyllä auringonsäteiden osuessa sen lumoaviin kristalleihin. Tiesin heti kotoamme täydellisen paikan tälle aarteelle, vaikka mukanani kirppiskierroksella ollut Matti ensin epäilikin, että emme välttämättä tarvitsisi tätä hankintaa kotiimme. Höpö höpö Matti, sehän on upea! Ja samaa mieltä oli myös instaraati – tekemäni kyselyn pohjalta tekin olitte sitä mieltä, että tämä aarre kannattaa todellakin kiikuttaa kotiin!

Siinä se nyt on. Olohuoneen pienellä kultaisella pöydällä pähkinänsärkijän vieressä ja olen melko varma siitä, että tämä on yksi kauneimmista esineistä, jonka omistan. Hintalappu kertoi tuotteen olevan Turun Kristallin kynttelikkö ja minulla on sellainen mielikuva, että olen jo pienenä ihastellut vastaavaa kynttelikköä jonkun sukulaiseni luona. Ehkä juuri siksi ihastuinkin tähän niin kovasti! Laitoin kynttelikköön itsetehdyt vaaleanpunaiset mehiläisvahakynttilät ja pimeällä täydessä loistossaan tämä esine vasta upea onkin.

Maksoin mielelläni tästä kirppisaarteesta 15 euroa. Paras löytöni pitkiin aikoihin! Oletteko tehneet viime aikoina hyviä secondhand-ostoksia?


Posted in sisustus and tagged by NOORA.