KUN TAIKASHOW VEI LAVALLE

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

// KAUPALLINEN YHTEISTYÖ TAMPERE-TALO //

Läheiseni ovat jo tottuneet siihen, että minulta toisinaan saa lahjaksi kirjekuoren. Kun jouluaattona ojennan rakkaalleni lahjaksi kuoren, moni on myöntänyt ensin hitusen säikähtävänsä, että minne olen tällä kertaa heitä viemässä. Minun lahjakuoreni sisältävät nimittäin monesti elämyksiä, muistoja ja uusia kokemuksia. Lahjakortteja, jotka parhaimmassa tapauksessa jäävät ikuisesti lahjansaajan mieleen. Olen ostanut konserttilippuja miltei jokaiselle perheenjäsenelleni jossakin elämänvaiheessa. Ja myönnettäköön, samalla, kun olen antanut rakkaalleni lahjaksi lipun, on itsellenikin ollut samanlainen takataskussa. Lahjan myötä olenkin päässyt viettämään todellista laatuaikaa henkilön kanssa, jolle lahjan olen antanut. Olemme luoneet yhteisiä muistoja.

Monet näistä antamistani lahjakorteista ovat kuljettaneet minua Tampere-taloon. Tampere-talossa tapahtuu niin paljon ja ohjelmiston valikoima on niin kattava, että sen joukosta löytyy erinomaisia kokemuksia ja elämyksiä kaikille, koko perheelle. Yksi parhaiten mieleeni jääneistä lahjalippuostoksistani on, kun ostin isälleni liput Matin ja Tepon konserttiin. Huomasin isäni ilmeestä, että lahjanantohetkellä hän todella yllättyi löytäessään liput kuoresta, mutta istahdettuamme penkkiin kuuntelemaan näitä turkulaisia legendoja, tiesin tehneeni oikean lahjavalinnan. Muistelemme keikkaa yhdessä usein ja pakko myöntää, että se on jäänyt myös yhdeksi omista suosikkikonserttielämyksistäni. Kun Matti ja Teppo laittoivat aurinkolasit silmille ja taustalta kajahti käyntiin Kaiken takana on nainen-biisin ensisoinnut, en malttanut enää istua paikallani.

Siksi suosittelenkin lämpimästi, että selaat ajatuksella läpi Tampere-talon ohjelmistoa ja mietit josko joku tapahtumista olisi täydellinen elämys myös sinun isällesi tai läheisellesi lahjakuoreen piilotettavaksi. Kävin itsekin ohjelmistoa läpi ja kiinnostukseni isänpäivälahjaksi herättivät heti muun muassa Leavings-orkesterin Jossain on kai vielä joulu-konsertti (8.12.2022), Juice Leskisen henkistä perintöä persoonallisilla ja hulvattomilla versioilla kunnioittava Ollaan ihmisiksi: Aika jätti- Juice Leskinen elää-konsertti sekä Kari Tapio 75 vuotta-juhlakonsertti. Näiden uskoisin ilahduttavan kovasti omaa isääni, mutta suosittelen sinuakin selaamaan ohjelmiston läpi. On isäsi sitten Erin-fani tai innostuu aina Dannyn biisejä kuullessaan, olen varma, että löydät helposti upeita kokemuksia pakettiin. Museokortin hankkimalla takaat isällesi upeita museoelämyksiä Muumimuseossa ja elämyksen Tampere-talossa viimeistelee herkullinen illallinen Tuhtossa. Upeita lahjaideoita löytyy tämän talon seinien sisältä useita!

Tällä viikolla sain jälleen toimia yllättäjänä, kun vein mieheni Tampere-taloon treffeille. Sain nimittäin kutsun Taikarumpu-shown koenäytökseen. Jännittävää! Odotuksia minulla ei varsinaisesti ollut etukäteen, sillä en aikaisemmin ollut käynyt katsomassa taika- tai illuusioshowta. En siis tiennyt lainkaan mitä odottaa! Tampere-talon yksi parhaista puolista onkin se, että aina ohjelmistosta löytyy myös jotakin sellaista, mitä et vielä aikaisemmin ole kokenut.

Tämä ainutlaatuinen show lupasi esitteessään, että se saisi minut uskomaan mahdottomaan. Mystiikalla kuorrutettu Jussi69’n musiikki sai ihon kananlihalle upeudellaan, ja nautin suunnattomasti kaikesta siitä, mitä silmieni edessä tapahtui. Taikuus ja illuusio tanssahtelivat käsikädessä lavalla ja tämä taikamatka vei minut täysin uudenlaisten kokemusten pariin. Taisin jopa ääneen useamman kerran esityksen aikana sanoa ”Wow!”, ”Mitä ihmettä?” ja ”Häääh?!”, kun kerta toisensa jälkeen Henri Kemppainen mykisti minut ohjelmanumeroillaan. Hetki, jolloin meinasi alkaa hitusen jännittääkin ajoittui aivan esityksen alkupuoliskolle, kun Kemppainen haki minut ja Matin yleisöstä avustajaksiin. ”Taikabaarissa” saimme nähdä ja kokea lähietäisyydeltä taikuutta, ja temput olivat mykistävän upeita. Ja jälleen kerran Tampere-talossa tuli koettua jotakin aivan uutta; enpä olisi uskonut ennen esitystä, että löydän samana iltana vielä itsenikin Pienen Salin lavalta.

Esityksen ensi-ilta on tänään, torstaina 21. päivä, ja lippuja on vielä saatavilla. Mikäli siis kaipaat mystiikkaa ja jotakin, joka vie sinut arjesta hetkeksi pois, suosittelen klikkaamaan elämyksiä ostoskoriin. Taika- ja illuusioshow pyörii Tampere-talossa vain 21.-23.10.2021. Olkoon lokakuusi taikaa täynnä.

Ps. Aloitin yhteistyön Tampere-talon kanssa tänä syksynä ja ensimmäisen postauksistani löydät täältä: nappaa myös sieltä talteen menovinkkejä syksylle! Muumimuseon observatoriossa avautui kuvittaja Camilla Mickwitzin näyttely 16. lokakuuta, joten Mimosa- ja Jason-fanit nyt nopeasti museokierrokselle.


Posted in lifestyle and tagged , , by NOORA.