TAMPERETALON JOUTSENET

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oletteko ikinä käyneet katsomassa balettia? Minä ja pikkusiskoni Roosa vietimme eilen unohtumattoman illan Tamperetalossa, kun St Petersburg Ballet Theatre saapui Tampereelle esittämään henkeäsalpaavan upean Joutsenlammen. Hankimme liput hetken mielijohteesta, sillä kumpikaan meistä ei ikinä ollut balettia nähnyt saati itse pukeutunut tutuun. Prima Ballerina Irina Kolesnikova taisi kuitenkin illan aikana hurmata meidät molemmat niin, että itse tein vielä yhden uudenvuodenlupauksen: josko sitä alkaisi vaikka venytellä itsekin hieman aktiivisemmin.

Balettiin meno aiheutti kuitenkin hetkellisen asukriisin. Koen, että esiintyjiä tulee kunnioittaa siistillä pukeutumisella ja baletti jos mikä on sopiva tilaisuus pukeutua katsojanakin parhaimpiinsa. Kaivoinkin esiin vaatekaappini uusimman pikkumustan, tuon pitsikoristeisen Indiskan mekon ja noudatin kultaisten yksityiskohtien jatkumoa päästä varpaisiin. Pikkukengillä en sentään liikenteeseen lähtenyt ja hyvä niin, esityksen aikana oli maahan satanut jälleen kunnon lumipeite.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MEKKO / DRESS INDISKA (*saatu)   KENGÄT / SHOES GUESS   KELLO / WATCH GUESS  LAUKKU/ BAG EVEN & ODD*

Balettietikettikin tuli nyt samalla tutuksi, en todella tiennyt mitä esitykseltä odottaisin. Pakko myöntää, että ensimmäisellä väliajalla oli pakko googlata tarinankulkua, mutta sen jälkeen pysyttiin kyllä Roosan kanssa kartalla. En osaa sanoa oliko baletti erinomainen verrattuna muihin Joutsenlampiin, mutta minut se ainakin vangitsi mukaansa ja tunnelma oli koko illan ajan taianomainen. Opin, että baletissa annetaan väliaplodeja, väliaikojakin oli peräti kaksi ja balettiin ei selvästikään voi ylipukeutua. Muutama pikkuprinsessa oli muistanut ottaa tiaransakin mukaan, ihan harmitti, kun sellaista ei omilta kutreilta löytynyt. ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tiivistän tämän ensikertalaisen balettifiilikset yhteen sanaan: SUOSITTELEN.

 

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : Me and my littlesister went to see a ballet yesterday. Swanlake was breathtaking. It was beautiful, the ballerinas were brilliant and the story was so romantic. My outfit of the evening was quite black, but with the golden accessories, it was the perfect ”Black Swan-look”.. ;)


Posted in muoti and tagged , , by NOORA.