KUN MARRASKUUSSA ALKAA JOULUTTAA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Voi perjantai, tällä viikolla olen odottanut sinua! Luvassa on ohjelmaa pullollaan oleva viikonloppu, mutta tällä viikolla työkiireet ovat lennättäneet minua paikasta toiseen niin, että viikonlopun pitkät ja hitaat aamut tulevat todella tarpeeseen. Ja nyt kun sanon ääneen, että tulevana viikonloppuna aion nukkua pitkään, herään todennäköisesti kukonlaulun aikaan. Niin käy aina. Kalenterini on alkanut täyttyä vauhdikkaasti jouluisista kuvauskeikoista ja tapahtumista, jotka virittävät jo väkisinkin mielen kohti joulua. Ihanaa! Maisema on muuttunut näiden kuvien ottamisen jälkeen paljon ja annankin itselleni luvan alkaa fiilistellä tulevaa joulunaikaa toden teolla; ensimmäinen piparilatte on juotu, kummitytön joululahja tilattu ja saatoinpa klikkailla ostoskoriin H&M Homestakin jo hieman joulua. Ja hei, yksi tärkeimmistä jouluhankinnoista, tämän vuoden Disney-koriste, on sekin jo matkalla!

Nostin jo varastosta tekokuusenkin odottamaan. Se on tosin vielä omassa boksissaan. Sen koristelen vasta parin viikon päästä, kun Matin synttärit on juhlittu. Näin pidän huolen siitä etten ehdi kyllästyä siihen liian nopeasti. Tosin, voisiko niin edes käydä?


Neulepaita: Marimekko //*secondhand
Farkut: Monki
Takki: H&M
Tennarit: NLY Shoes
Sukat: Sidoste


Jouluneuletta en aio tänä vuonna hankkia. Olen aivan päätä pahkaa ihastunut tähän Marimekon neuleeseen, joka on päätynyt vaatekaappiini secondhandina. Täydellinen kombo lempparisukkieni kanssa! Ja jos oikein alkaa jouluttaa, löytyy kaapistani edelleen tämä lumiukkopusero. Viime vuonna sairastaessani kovaa flunssaa marraskuulla, neuloin myös puseron itselleni. Tuo muhkea Hygge-langasta tehty pusero on edelleen voimissaan, ja toimittanee pehmeän ja lämpöisen jouluneuleen virkaa tänäkin vuonna. Niin ne ajatukset alkavat jo kääntyä kohti vuoden lempparijuhlaani. Tänä vuonna päätin _fiilistellä_ tätä kaikkea juuri niin paljon kuin mieli tekee. Glögikauden aloitan tänään.

Lempeä, lämpöä ja leppoisuutta viikonloppuusi! <3

Ps. Ja joulusta puheenollen, olethan jo muistanut käydä osallistumassa tähän kosmetiikkajoulukalenteriarvontaan?


Posted in muoti and tagged by NOORA.