MARRASKUU MIELESSÄNI (JA KALENTERISSANI)

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Marraskuu, olet edeltäjääsi verrattuna jo huomattavasti enemmän mieleeni. Lokakuu ei ikinä ole kuulunut suosikkikuukausieni joukkoon, mutta marraskuussa, oi marraskuussa, alkaa vihdoin talvisempi meininki ja hitunen joulunodotustakin mahtuu jo mukaan kuvioihin. Toki toivon, että marraskuu toisi mukanaan jo kevyen ja tunnelmallisen lumipeitteen maahan viimeistään loppukuusta, mutta pääasia on, että pääsen jo luvan kanssa ripustelemaan lisää ja vähän vielä lisääkin kausivaloja pihamaallemme piristykseksi. Kellojensiirto sekottaa oman rytmini aina hetkellisesti aivan päälaelleen, mutta kun tilanne taas tasoittuu, viihdyn huomattavasti paremmin marraskuun pimeydessä jos ikkunan takana tuikkii valosarja jos toinenkin.

Olen viihtynyt uudessa arjessani erinomaisesti. Keskiviikkoni kuluvat nykyään täysin sisällöntuotannon töiden parissa ja se on helpottanut huomattavasti arkikiireitäni. Jokaista iltaa ei enää tarvitse käyttää tietokoneen tai kännykän ääressä ja viikonlopuillekin jää vapaa-aikaa. Mörköpimeän marraskuun aikana arvostan myös kovasti sitä, että pystyn järjestämään kuvauksia keskiviikkoisiin, silloin, kun luonnonvaloa vielä riittää. Toivon tämän järjestelyn jatkuvan vielä pitkään, kalenteri on nyt paremmin hallinnassa ja mieli kevyempi.


Takki : Esprit
Leggarit : Aim’n
Huivi : Andiata
Lenkkarit : NLY Shoes


Marraskuu tuo mukanaan paljon. Yritän ottaa aikaa myös joulufiilistelylle, sillä itselleni joulutunnelmointi etukäteen on huomattavasti tärkeämpää kuin se kaikki hössötys juuri joulun alla. Piparkakkulatteja kahvilassa, keskustan valojen ihastelua, joululahjojen näpertelyä, kynttilänvaloa, joulukalenterin avaamista, läheisten näkemistä joulutreffien merkeissä. Kaiken tämän voi onneksi aloittaa juuri silloin, kun haluaa. Ja kuusi, oi ihana kuusipuu, sekin saapuu sisälle viimeistään Matin syntymäpäivänä, kuukausi ennen joulua.

Vielä pari kausivalosarjaa ikkunaan ja olen valmis toivottamaan marraskuun tervetulleeksi.

Ps. Yksi kuoppa joulunodotusfiilistelylle on kuitenkin jo tullut eteeni; tiedättekin, että ostan joka vuosi Disneystoresta spesiaalin joulukoristeen kuuseen, mutta enää ei Disneystore UK toimitakaan Suomeen! Onko joku tilannut joskus jotain Disneystore EU:sta – täytynee laittaa tilaus sitä kautta matkaan, vaikka valikoima onkin UK:n storea pienempi..


Posted in muoti and tagged by NOORA.