NOORA PIIRTÄÄ – JÄLLEEN!

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Olen viime vuosien aikana ollut todella l-a-i-s-k-a piirtämään. Kyniä ja paperia ei ole tullut kaivettua esiin pöytälaatikosta kuin muutamia kertoja, ja vaikka olisinkin yrittänyt istua sinnikkäästi tyhjän valkoisen paperin edessä, ei paperille olisi syntynyt muutamia raapusteluja lukuunottamatta yhtään mitään. Ei kertakaikkiaan ole ollut inspiraatiota kyseiseen hommaan, ei sitten tippaakaan.

Kesällä huomasin vanhan iPadini tulleen tiensä päähän ja lähdin ostoksille. Olin toki lukenut Apple Pencilistä ja upeista piirustusohjelmista jo tuossa vaiheessa paljon, mutta varsinaisesti nuo ominaisuudet mielessäni en lähtenyt uutta padia ostamaan. Mielenkiinto tätä kaikkea kohtaan kuitenkin heräsi vahdattuani vielä Youtubesta muutaman Procreate-videon ja päätinkin lopulta sijoittaa tuohon sammuneeseen harrastukseeni hieman enemmän kuin mitä alunperin piti. Kotiin lähti upouusi iPad sekä Apple Pencil.

Siitä se ajatus sitten lähti. Piirtäminen nousi hankintojeni myötä uusiin ulottuvuuksiin. Innostuin eritoten ”kuvittamaan” ottamiani valokuvia ja näitä toteutuksia uskaltauduin laittamaan pari instankin puolelle. Jännitin vähän vastaanottoa. Ajattelin piirustusten jotenkin rikkovan minulle tutun ja turvallisen IG-tyylini, mutta saamani palaute oli niin sydäntälämmittävää, että päätin ottaa tämän tavaksi. Lupailin jo vähän, että piirustuksia nähtäisiin instan puolella kerran viikossa. Mikäli palautteenne jatkuu näin kannustavana, lupauksessa on helppo pysyä ja mikä tärkeintä, Noora piirtää jälleen!

Olen löytänyt piirtämisen ilon ja inspiraation uudestaan. Ja se jos mikä on best.

Ps. Laitahan siis instani seurantaan, jos haluat kurkkia millaista jälkeä padilläni syntyy! <3 Ties vaikka pitkän tauon jälkeen innostuisin taas kuvittamaan joulusadunkin.. ;)


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.