45/52 ARKIKUVA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

MILLOIN? Kuva on otettu eräänä mörköpimeänä marraskuisena iltana, sunnuntaina 7.11. iltayhdeksän aikaan.

MISSÄ? Järjestin itse itselleni pienen hemmottelutuokion olohuoneeseemme.

MITÄ? En ole aikoihin ehtinyt käydä kunnon jalkahoidossa, mutta viime sunnuntaina löysin kylppärin kaapista hurmaavan tuoksuisen suosikkikylpytuotteeni, joka soveltui tähän tarkoitukseen täydellisesti. The Body Shopin Pink Grapefruit Bath Bubble lisäsi jalkakylpyhetkeeni juuri sopivasti vaahtoa ja tuoksua. Sekä tietysti väriä! Vaaleanpunainen kylpyhetki kirjan kera viimeisteli leppoisan sunnuntai-illan uinnin jälkeen. Järvivesi alkaa olla jo sen verran viileää, että pieni lämmittelytuokio teki varpaille hyvää. Ostin viime viikolla myös lempeää luettavaa pimeisiin iltoihin, kun eteeni osui Sarah Morganin uutukainen ”Lumihiutaleiden alla” pokkarina. Olen päässyt kirjassa vasta puoleen väliin, mutta jo nyt voin todeta, että mikäli kaipaat lumikuorrutteista, romanttista ja jouluaiheista luettavaa maarraskuuhusi, tämä kirja kannattaa noutaa kirjakaupasta matkaansa. Kirja sopii myös erinomaisesti luettavaksi varpaat vaaleanpunaisessa jalkakylvyssä! Tästä kannattaa napata kiva lahjavinkki talteen; itse hihkuisin lahjansaajana riemusta, jos paketista paljastuisi jouluista luettavaa kylpypommin kera.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.