SUNNUNTAIARVONTA: VOITA ESSENCEN JOULUKALENTERI!

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

essence joulukalenteri 2021essence joulukalenteri 2021essence joulukalenteri 2021

Kuten tapoihini kuuluu, haluan joulun lähestyessä muistaa eri tavoin myös teitä kiittääkseni kuluneesta vuodesta, kaikista niistä kommenteista, jotka ovat tuoneet hymyn huulilleni ja ennen kaikkea tuesta, jota teiltä postaus toisensa jälkeen saan. Edelleen olen onneni kukkuloilla siitä, että rakkaasta harrastuksestani tuli minulle vuosien varrella työ, ja se jos mikä on pitkälti myös teidän ansiotanne. Olisin lopettanut kirjoittamisen jo aikoja sitten ilman teitä – vuoropuhelu kanssanne on bloggaamisessa se juttu, mikä motivoi juuri minua!

Startatkaamme joulunaika virallisesti nyt myös blogini puolella, kun jouluarvonnoista ensimmäinen alkaa. Ja tietysti arvonnoista ensimmäinen on täynnä yllätyksiä ja mahan pohjassa kutittelevaa joulunodotusta! Pian yksi onnekas nappaa tämän essencen vuoden 2021 joulukalenterin itselleen. Saatoin jo hieman vakoilla kalenterin takakannesta mitä ihanaa se onkaan syönyt sisuksiinsa ja vakoilujeni pohjalta on todettava, että kalenteri on todella tavoittelemisen arvoinen. Täältä voit käydä kurkkaamassa mitä kalenteri piti sisällään viime vuonna.

essence joulukalenteri 2021essence joulukalenteri 2021essence joulukalenteri 2021

Kommentoi tätä postausta kirjoittamalla kommenttiboksiin ”Hyvää joulua!”. Osallistut kommentillasi essence advent calendar 24 sparkling moments of joy-joulukalenterin arvontaan. Joulukalenteri arvotaan sunnuntaina 14.11.2021 klo 18.00. Arvonta ei ole sponsoroitu ja kalentereita arvotaan yksi (1) kpl.

EDIT:// Osallistumisaika on päättynyt ja voittaja on arvottu – lämpimät onnitteluni Sara! Voittajaan on oltu sähköpostitse yhteydessä. Suuri kiitos kaikille osallistuneille! <3

Psst! Samainen arvonta starttasi myös Instagramini puolella. Otahan siis @nooranappila seurantaan, jos haluat käydä instan puolella tuplaamassa jouluonnesi! Okei, nyt se on virallista. Joulunodotus 2021 alkakoon.

essence joulukalenteri 2021


Posted in kauneus and tagged by NOORA.