PEHMEÄ YSTÄVÄNPÄIVÄYLLÄRI & ALKUVUODEN LUMISIMMAT ASUKUVAT

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

teddy coat longmonki teddy coat


PIPO LASESSOR //*SAATU    TAKKI MONKI
NEULEMEKKO LINDEX    LEGGARIT NOSH    KENGÄT ECCO //*SAATU


l'asessor alekoodi

Maanantai — uusi viikko, uudet lumikujeet! Aloin jo viikonloppuna murehtia sitä mihin lajiin vaihdan, kun hiihtokelit loppuvat. Olen nauttinut lumitalvesta toden teolla ja talviurheiluun hurahtaminen on tuonut lisää energiaa arkeen. Selailin blogistani löytyviä kuvia viime helmikuulta ja olen todellakin sitä mieltä, että lumitalvet ovat enemmän se minun juttuni. <3

Heti alkuun haluan kiittää Lasessoria pehmeästä ystävänpäiväyllätyksestä. Vaaleanvihreä Mollie-piponi on kerännyt jo niin paljon kehuja ja olen itsekin siitä aivan pähkinöinä. En muista koska viimeksi vaate- tai asustekaapissani olisi ollut mitään vaaleanvihreää, mutta voisiko tämän kauniimpaa sävyä edes alkukevään pakkaspäiville löytyä! Mollie-pipo on ollut Lasessorilla tämän talven todellinen suosikkituote, mutta verkkokaupassa on jäljellä vielä tätä samaista vaaleanvihreää sekä upeaa tummanvihreää versiota mohairpiposta. Pipo on täydellinen myös kovemmille pakkaspäiville lämpimän vuoren ansiosta. Ja hei, kivana yllärinä Lasessor halusi hemmotella myös teitä: koodilla NOORA saat -15% alea brändin valikoimasta verkkokaupassa. Säätiedotuksen mukaan lämmikettä tarvitsee vielä tänäkin talvena, joten suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan kauniin ja laadukkaan asustevalikoiman.

Tänäänkin saimme nauttia kauniista talvipäivästä, tosin hyvin pitkälti aurinkoa vain toimiston ikkunoista ihastellen. Uusi viikko startattiinkin käyntiin vauhdikkaasti. Päivääni on mahtunut niin hammaslääkärivisiittiä kuin pitkä hiihtolenkkikin, mutta seuraavaksi aion tarttua viikonloppuna aloittamaani Queenie-kirjaan. Matti on edelleen töissä, joten ilta vierähtääkin varmasti tuon teoksen parissa. Vieressä höyryää kurkumatee ja otin juuri uunista pellillisen herkullista itsetehtyä kauraleipää. Sanoisin, että täydellinen startti tähän helmikuiseen viikkoon. Ja illaksi säästän vielä uusimman jakson Wanda Visionia! Olen aivan koukuttunut tähän persoonalliseen Disney+’lla pyörivään sarjaan.

Toivotan teille kaikille ihanaa maanantai-iltaa ja tsemppiä alkaneeseen viikkoon; toivottavasti sillä suunnalla on myös kaikki hyvin. <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.