KENKÄPOSTIA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Pakkohan se oli tilata, en malttanut mitenkään olla laittamatta tilausta matkaan. VOGUE Scandinavian ensimmäisen numeron sai tilattua netin kautta näppärästi ja halusin ehdottomasti nähdä millainen tuo upea Issue 1 oikein onkaan. Ja ihanahan se on.

Kävin lukioni Tampereen Klassillisessa lukiossa ja monesti aamuisin (ja toisinaan iltapäiväisinkin) kuljin koulumatkaani Stockmannin läpi. Alakerrassa, juuri sopivasti siinä ovensuussa, sijaitsivat tuolloin valtavat lehtihyllyt, ja palkitsinkin monesti itseni koeviikon jälkeen piipahduksella muotilehtien äärelle. Ostin monesti juurikin VOGUEn uusimman numeron matkaani ja vieläkin varastoistani löytyy pinkka upeita muotilehtiä, joita en ole malttanut heittää menemään. Myönnettävä kuitenkin on, että harvemmin luin ostoksiani, lähinnä vain selailin kuvia ja mietiskelin kuinka hienoa olisikaan ottaa kuvia juuri tällaisten julkaisujen sivuille. Tämä unelma elää toki edelleenkin.

Sen lisäksi, että VOGUEn saapuminen sai sydämeni heittämään iloisia kärrynpyöriä, myös Palmroth oli muistanut minua ihanalla postilla. Näitä kenkiä olen ihastellut heidän somessaan jo tovin ja sujauttaessani ne jalkaani, olo oli kuin Tuhkimolla. Kenkä istui täydellisesti jalkaani! Palmrothilla on käsittämätön taito tehdä kengistä sekä kauniita että käytännöllisiä. Itse en voi kuvitella jalkaani minkään muun brändin korollisia kenkiä, mutta Palmrothin korollisissakin kengissä jaksaa kulkea kilometri toisensa jälkeen. En muista ikinä saaneeni edes rakkoa Palmrothin popoista. Randi-ketjuloaferit pääsevätkin heti huomenna testiin.

Loppuun on vielä kerrottava hauska tarina. Siskontyttöni on jo pitkään kutsunut minua Popoksi. En tiedä mistä hän tuon lempinimen on keksinyt, mutta pidän siitä kovasti. Ja voi kultamurunen, näkisitpä kenkähyllyni; kun vähän kasvat saat lainata Popo-tädin popojen joukosta ihan mitä haluat.

Ps. VOGUE Scandinavian Issue 2 ilmestyi juuri vähän aikaa sitten. Mietinkin juuri kuumeisesti alanko vakkaritilaajaksi ja naputtelen tilausta matkaan aina kerta toisensa jälkeen, vai fiilistelenkö toistaiseksi vain tätä ensimmäistä numeroa kahvipöydän ääressä. Oletteko te jo tutustuneet tähän upeaan uutukaiseen?


Posted in muoti and tagged by NOORA.