UNELMIEN DUUNIKEIKKA LEIJONIEN KULTAJUHLISSA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Istuin eilen aamulla koulutuksessa, kun sain kännykkääni viestin, jossa kysyttiin pääsisinkö kuvaamaan leijonien Kultajuhlia Frenckelin aukiolle illalla. Vastaustani mietin noin sadasosasekunnin ajan ja loppukokouksen ajan virnuilin kuin hangonkeksi aivan fiiliksissä. En nyt ihan heti keksi, millainen kuvauskeikka voisi olla enemmän se minun juttuni. Kun yhdistetään jääkiekko, Tampere, livemusa ja kaiken kukkuraksi pääsisin hommiin Sidosteen tiimissä, edessä olisi sellainen unelmakeikka, jolle ei sanota ei.

Niinpä vedin innosta hihkuen työpäivän päätteeksi Mörkö-sukat jalkaan ja hipsin torille mediapassi kaulassa kiikkuen ja maailman paras kuvausassistentti vieressäni kulkien. Torilla tavattiin!

Kuten arvatakin saattaa kamerani muistikortti pursuili leijonia ja mörköjä kotiin saavuttuani, ja koska kyseessä oli niin unohtumaton ja ainutlaatuinen kuvauskeikka, halusin jakaa kuvia ehdottomasti myös teidän kanssanne ja tallentaa niitä ison läjän samalla tänne virtuaaliseen päiväkirjaani.

Olen vähän sitä mieltä, että tästä illasta kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, joten jätän höpöttelyni lyhyeen. Joten kas tässä ruutuihinne leijonia, mörköjä ja sukkia!


Posted in lifestyle and tagged , , by NOORA.