KARMIVA ILTA KUVINA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

KARMIVA KARNEVAALI-RANNEKKEET SAATU/ SÄRKÄNNIEMI.

karmiva karnevaalikarmiva karnevaalikarmiva karnevaalikarmiva karnevaalikarmiva karnevaali

Kun postilaatikosta löytyy pitkän työpäivän jälkeen kirje, josta bongaat ensimmäisenä Särkänniemen logon, hymy leviää välittömästi huulille. Jos Särkänniemeltä tulee postia, ei sen sisältö voi olla kuin mahanpohjaa kutittelevan jännittävää ja mainiota!

Nämä ovat muuten niitä hetkiä, joista pikku-Noora ei osannut edes unelmoida. Särkänniemessä käyminen kuului meidän perheemme kesäperinteisiin, ja koko huvipuistomaailma tuntui joka kerta niin kiehtovalta ja uskomattoman upealta. Silloin vielä uskalsin kiertää hurjimmissakin laitteissa; muistatteko muuten sen crazyn laitteen, jonka kyljissä oli Coca Cola-logot? Se oli lempparini, nyt en ikipäivinä uskaltaisi kieppumaan korkeuksiin pää alaspäin. Siellä tukka hulmuten pyöriessäni en edes unelmissani osannut kuvitella, että vielä jonain päivänä teen Särkänniemen kanssa yhteistyötä. Tuosta riemunkiljahduksia aikaan saaneesta kirjekuoresta löytyi siis rannekkeet Karmivaan Karnevaaliin, tapahtumaan, joka vie syysloman uusiin hurjiin ulottuvuuksiin. Nappasin Särkkä-kamuni matkaan ja lähdimme nautiskelemaan pimenevästä syysillasta huvipuiston keskelle.

karmiva karnevaalikarmiva karnevaalikarmiva karnevaalikarmiva karnevaalikarmiva karnevaalikarmiva karnevaali

Siinä vaiheessa, kun Circus Hysterian portista vastaani kävelee lapion kera hurja zombie, joka kiljaisee vieressäni ”Nauttikaa sirkuksesta!”, myönnän säikähtäneeni ihan toden teolla. Mutta sehän tämän homman pointti onkin! Karmiva Karnevaali soveltuu tosin myös perheen pienimmille, sillä huvipuisto on jaettu ikään kuin eri alueisiin. Osa alueista sopii zombeja pelkäämättömille, toisissa saa rauhassa körötellä Possujunassa ja Karusellissa ilman pelkoa säikyttelystä. Istahda ennustajan penkkiin, ihastele upeaa tulishowta tai hörppää lämmikkeeksi chilikaakao terassilla. Hämärtyvän illan upein hetki oli puiston läpi vaeltava kulkue ja koko alue näyttää aivan uskomattoman kauniilta illan pimeydessä valoloistossaan. Valokuvaajan unelmamiljöö!

Vaikka tapahtuma karmiva olikin, Särkänniemi teki olon turvalliseksi. Kuten kesälläkin, hygieniaan ja turvaväleihin on tässäkin tapahtumassa kiinnitetty huomiota. Pukeudu siis lämpimästi, nappaa hurjin maskisi kasvoille ja koe elämys, joka ei hetkeen unohdu. Varo vaan, zombiet saattavat tulla uniisi.

karmiva karnevaalikarmiva karnevaalikarmiva karnevaalikarmiva karnevaalikarmiva karnevaali


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.