SYKSYRAKKAUTTA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Näiden kuvien ottamisesta on kulunut aikaa reilu viikko, mutta maisema on tuossa ajassa ehtinyt jo vaihtua täysin toisenlaiseksi. Puiden upea lehtikuorrutus on tipahtanut maahan ja monin paikoin lehdetkin on jo haravoitu kaatopaikalle. Aurinkoisia päiviä on kylläkin riittänyt, mutta tälläkin viikolla juuri sillä hetkellä, kun olen lähtenyt talsimaan kävelylenkkiäni, on taivas heittänyt sateen niskaan. Sitähän se syksy on.

Syksy on parhaimmillaan hurmaavan tunnelmallista aikaa. Siksi päätinkin kirjata ylös lempiasioitani tästä vuodenajasta, jota juuri nyt elämme. Palaan sitten tämän listan pariin, kun jatkuvat sateet ja kylmä tuuli alkavat ärsyttää.

// 1 Muuttolintujen parveilu taivaalla on kaunista katseltavaa. Porukkaa kerätään kasaan ja linnut lennähtelevät villisti ympäriinsä, ikään kuin matkatavaroitaan keräillen. Yhtä sykähdyttävän upeaa katseltavaa on niiden paluu keväällä. Syksyisin ei voikaan muuttoa katsellessaan välttyä jo pohdiskelemasta sitä hetkeä, kun linnut bongaa taivaalta jälleen keväällä.

// 2 Rakastan juuri niitä kliseisen tunnelmallisia syksyhetkiä, joista puhun paljon blogissanikin, mutta niiden toteuttaminen jää aina korkeintaan pariin kertaan. Tiedätte varmaankin mistä puhun: viltit, sohvannurkat, kirjat, kynttilät, höyryävät teekupit.. Niinpä päätinkin järjestää tuollaisen hetken itselleni välittömästi. Kotona soi tietokoneen naputtelun lisäksi jokin hersyvän hurmaava syksysoittolista, ikkunan takana sataa kaatamalla ja vieressäni on kupillinen vihreää teetä.


Trikoot: Aim’n
Takki: Zara //*secondhand
Neule: Aarre //*saatu
Aurinkolasit: Shadeshares //*saatu
Tennarit: NLY Shoes


// 3 Alan automaattisesti jo viimeistään lokakuun lopussa virittää ajatuksiani kohti lempparijuhlaani, joulua. Joulutunnelmoinnin avulla tsemppaan aina kuukausista sen pimeimmän, marraskuun, läpi ja huomaan tämän tekniikan pitävän mieleni virkeänä. Marraskuun 1. päivänä aion viritellä jo kausivaloja pihallemme ja alkaa poltella sisällä kynttilöitä. Mikseipä joululahjojakin voisi jo alkaa väkertää neulepuikoilla. Olemme Matin kanssa sopineet, että joulukuusen saa tuoda sisälle tasan kuukausi ennen joulua, eli tasan kuukauden päästä. Tuo aika tulee hurahtamaan ohi hetkessä. Jokin spesiaali joulukalenteri täytyy vielä metsästää jostain!

// 4 Syksypukeutuminen on ihanaa! Lämpimät neuleet on helppo yhdistää rentoihin farkkuihin, kumisaappaat ovat kengistä miltei käytännöllisimmät ja huonot hiuspäivät voi piilottaa pipojen alle. Villasukat ovat kovassa käytössä ja kaulahuivien sisuksiin on ihana piiloutua syysmyrskyiltä.

Syksyssä on paljon, oi niin paljon, hyvää. Paljon muutakin kuin räntäsateita ja pimeyttä.


Posted in muoti and tagged by NOORA.