VIIMEISET KESÄKUVAT?

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

2021 auringonkukkapelto tamperetampere auringonkukkapeltoauringonkukkapelto tampere 2021


Aurinkolasit: Shadeshares //*saatu
Neuletakki: Kaiko / Miela Designroom //*saatu
Toppi: Zara
Farkut: Monki


shadeshares tembo

Nämä kuvat otettiin muutama viikko sitten, kun ilmassa oli vielä loppukesän tuntua ja tunnelmaa. Auringonkukkameren keskellä sukellellessani tuntui edessä siintävä syksy vielä kovinkin kaukaiselta ajatukselta. Toisin on nyt, kun kalenteri kertoo lokakuunkin jo alkavan aivan näillä näppäimillä. Muistellaan siis vielä hetki mennyttä kesää näiden kuvien voimin. Jos suljen silmäni voin miltei kuvitella pörriäisten pörräävän ympärilläni ja auringonkukkien tahrivan valkoisen puseroni keltaiseksi.

Millainen kesä teillä oli? Omaan kesääni mahtui tunteita ja tapahtumia laidasta laitaan. Kesäkuu oli lempeä ja näytti monesti parhaat puolensa. Juhannusta vietin kukkaseppele päässäni sisareni perheen kotona maalaismaisemassa, tein paljon kuvauksia ja töitä, mutta ehdin esitellä teillekin useampia kirjasuosikkejani. Heinäkuussa sen sijaan täytin vuosia, nautin virkistävästä kesälomasta ja leivoin useammankin mansikkakakun. Ehdimme pohtia jopa omakotitaloon muuttamista!

Heinäkuun lopulla kesämme sai ylleen synkän pilven, kun läheisemme nukkui yllättäen pois. Leppoisa kesätunnelma vaihtui kyyneliin ja elokuussa oli vaikea yrittää nauttia loppukesästä. Jatkoin sinnikkäästi kuitenkin järvipulahduksia ja arki alkoi töiden myötä rullata taas omalla painollaan. Etsimme auringonkukkapeltoja ja vietimme paljon perheen ja läheisten kanssa aikaa. Kesä osoitti jälleen elämän yllätyksellisyyden, niin hyvässä kuin pahassakin.

Syyskuu on ollut jo täynnä syksynmerkkejä. Kalenteri on täyttynyt upeista, ainutlaatuisista työjutuista ja tuntuu todella spesiaalilta päästä mukaan mielenkiintoisiin projekteihin. Syksystä on tulossa kiireinen, hyvällä tapaa, ja odotan jo innolla mitä loppuvuodella on minulle tarjota. Hyvillä mielin, hymy huulilla, eteenpäin.

Ennen kuin huomaankaan, pian taas jo seison auringonkukkien keskellä.


Posted in muoti and tagged , by NOORA.