VARASLÄHTÖ JOULUUN – THE BODY SHOPIN JOULUKALENTERI 2021

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

// Joulukalenteri saatu PR-näytteenä.

Vuosi toisensa jälkeen The Body Shop tekee joulun odottamisesta kerta kaikkisen ihanaa ja taianomaista. Brändin joulukalenterit ovat joka vuosi kuin pieniä taideteoksia, joiden kanssa joulun odottaminen on entistä jännittävämpää. Tutkimusteni perusteella The Body Shopin kalenterit ovat myös sisällöltään täyttä kultaa – näistä kalentereista löytyy aina upeita tuotteita! Tänä vuonna The Body Shopin joulukalenterit juhlistavat ja tuovat esiin miljoonien palkattomien vapaaehtoistyöntekijöiden ja hoitajien panostusta ja heidän tekemää tärkeää työtä. Parasta joulukalenterivalikoimassa on myös se, että kalentereita on olemassa useampia erilaisia. Kolme kalenteria ovat kooltaan erilaisia ja näin ollen kalentereita löytyy myös eri budjeteille.

Sain käsiini The Body Shopin Share Love & Joy Ultimate-joulukalenterin, joka on kuin kaunis (ja valtava!) soittorasia. Kannen alta paljastuu ihastuttava kolmiulotteinen joulumaisema, jonka alta yllätykset paljastuvat kauniista vetolaatikoista. Kukin boksi on koristeltu kauniisti ja niiden kyljistä löytyy vinkkejä ihanista ystävällisistä teoista, joita tekemällä voi levittää rakkautta ja iloa ympärilleen. Kalenteri on tehty kestävistä (ja kierrätettävistä) materiaaleista, joten mikseipä muutamaa yllätystä voisi bokseissaan paketoida eteenpäin annettaviksi ystäville jouluaattona.

Kalenteri on upea, hurjan upea, ja olen onneni kukkuloilla, että pääsin sitä tänä vuonna hypistelemään jo näin aikaisin syksyllä. Mahanpohjaa kutitteleva ajatus, että joulu todella on taas jo niin kovin lähellä! Joulukalenterin ensimmäisen luukun avaamiseen ei ole kuin reilut pari kuukautta.

Vaikka kuvissa näkyvä Share Love & Joy Ultimate-joulukalenteri (arvo 149,00€, sisällön arvo 306,30€) toisi varmasti iloa myös omaan joulukuuhuni, päätin tällä kertaa arpoa sen Instagramissani (@nooranappila) uudelle omistajalleen tuomaan jouluiloa. Arvonta on jo käynnistynyt ja osallistumisaika päättyy 3.10.2021.

Onnea matkaan. <3

 


Posted in kauneus and tagged by NOORA.