AVAA OVI SALAISEEN KAHVILAAN

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

bypias tampere

Heti alkuun on todettava, että tämän paikan tunnelmaa ja miljöötä kokonaisuudessaan on hyvin vaikea vangita kameran muistikortille niin, että jokainen yksityiskohta ja kahvilan ”henki” pääsisivät ansaitsemallaan tavalla esille. Tampereen Salaisessa Kahvilassa on nimittäin niin kaunista ja se on kaiken kaikkiaan niin ainutlaatuinen paikka, että parhaiten tämä kaikki välittyy sinulle vierailemalla itse paikan päällä. Ymmärrät varmasti mitä tarkoitan, kun avaat kahvilan oven, tai viimeistään sitten, kun otat askeleen terassille. Ympärilläsi avautuu maisema, joka salpaa hengityksen.

Tampereen Salainen Kahvila/
ByPias Cafe Lapinniemi
Lapinniemenranta 4,
Tampere

Tämä on juuri se paikka, johon veisin ei tamperelaisen-ystäväni, kun haluaisin näyttää hänelle millaisia helmiä meidän Mansesta oikein löytyykään.

tampereen salainen kahvilaby pias tampere

Kahvilan kakkuvitriini veti minut niin sanattomaksi, että päädyimme lopulta mieheni kanssa jakamaan maistelulautasen, josta löytyi useampaa eri kakkumakua (erinomaisia muuten jokainen! <3). Istahdimme tunnelmallisille, ja sanoisin jopa, että melko romanttisille deiteille kauniin telttakatoksen alle kuuntelemaan sateenropinaa. En muista koska kupillinen kahvia olisi viimeksi maistunut niin hyvältä! 

Sen lisäksi, että kakut ovat todellisia herkkupaloja, Bypiasin myymälän rekeiltä vasta herkkuja löytyykin. Olen aina pitänyt Bypiasin kauniista tuotteista ja ei mennyt kauaakaan, kun rekeiltä oli löytynyt minulle täydellinen neule kesäksi. Juuri se, jonka esittelin teille osana heinäkuun lempparilookiani. Myymälä henkii aivan yhtä ihanaa tunnelmaa kuin kahvilakin kokonaisuudessaan, joten deittimme venähtivätkin hieman, kun en malttanut lainkaan lähteä tämän miljöön ihanuudesta kotiin.

Mutta kuten jo totesin, tämä paikka täytyy kokea itse.

Joten, menehän jo, Lapinniemi kutsuu!

tampereen salainen kahvila


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.