37/52 ARKIKUVA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

MILLOIN? Kuva on otettu 6. syyskuuta iltakuuden aikaan päivänä, jolloin vielä tarkeni uinnin jälkeen jopa pysähtyä ihastelemaan maisemia ennen kuiviin vaatteisiin vaihtamista.

MISSÄ? Kävin pulahtamassa Kaukajärven kirkkaaseen mutta jo melko kylmään veteen.

MITÄ? Heti aluksi on kehuttava kovasti uusinta uimiseen liittyvää hankintaani. Ostin Antti Tuiskun omaan mallistoon kuuluvan pitkähihaisen bikiniyläosan ja paita on mitä parhain. Ehei, se ei suinkaan lämmitä kylmenevässä vedessä, mutta yläosa pysyy napakasti yllä ja soveltuu vesijuoksuvyönkin kaveriksi. Olen käyttänyt sitä yhdessä Tokmannilta ostamani hamemaisen alaosan kanssa ja kombona tämä setti toimii erinomaisesti. Tällä viikolla uimaretkille on jo kaivannut pipon päähän ja villasukat on saatava jalkaan heti vedestä noustessani. Jalkojen rusketusrajatkin ovat jo historiaa ja enää laiturille ei jäädä poseeraamaan kuvaa varten. Tavoitteenani on tällä hetkellä jatkaa polskimista lokakuulle asti. Kuinkakohan mimmin käy..?


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.