KUN HUVIPUISTOPELEISSÄ ONNISTI

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle


Mekko: Uhana Design
Takki: Vero Moda //*secondhand
Aurinkolasit: Prada
Tennarit: NLY Shoes
Reppu: Michael Kors


Kuinka saada jokainen vastaantulija hymyilemään leveästi Särkänniemessä? Kantamalla mukanaan valtavaa pehmoeläinjengiä menestyksekkäiden heittopelien jälkeen.

Jo vuosien ajan meidän kesiimme on kuulunut perinteikäs Myyrätälli-skabailu Matin kanssa Särkänniemessä. Oli siis päivänselvää, että tänäkin vuonna suuntaisimme Särkkään pelailemaan. Niinpä suuntasimme harmaata perjantaita piristääksemme huvipuistopelien keskelle viettämään kesälomapäivää. Koska halusimme keskittyä tällä kertaa vain pelailuun, varasin Särkänniemen nettisivujen kautta meille vain huvipuistoliput, jotka sisälsivät pääsyn huvipuistoalueelle.

Myyrätälli-mestaruus oli hetkessä ratkaistu, kun nappasin palkinnon taas Matin nenän edestä. Vaikka itse sanonkin, vuosien treenaaminen on tuottanut tulosta ja pieni pinkki laiskiainen starttasi palkintokimarani tänä vuonna. Tarkoituksenani ei ollut muita pelejä pelailla, mutta kun viereisen kojun heittopeli näytti niin vastustamattomalta, päätin koittaa onneani. Kaksi palloa saaviin ja kappas, yhtäkkiä kannoin mukanani myös Squirtlea! Päivitin tässä vaiheessa jo innoissani instaanikin (@nooranappila), että nyt kävi tuuri ja voitin elämäni suurimman huvipuistopelipalkinnon.

Kunnes ei kulunut kauaakaan, kun kainalooni ilmestyi valtava, siis valtava, pehmolelukoira. Siis mitä täällä oikein tapahtuu?! Valitsin korispelin koirien joukosta itselleni tietysti eniten Eppua muistuttavan koiran ja tämän jengin voimin huvipuistopäivästämme tuli kyllä melko unohtumaton. Tarkoituksenamme oli käyttää lippuihimme kuuluvat laiteliput Koskiseikkailun pyörteissä, mutta näiden kavereiden kanssa se olisi ollut melko hankalaa, joten päätimme jättää vesiseikkailut väliin. Mattikin sai lopulta oman palkintonsa narunvedosta ja koko jengi suuntasi tyytyväisin mielin kotiin.

Tuossa se koiruus nyt kököttää keskellä olohuonettamme ja joka kerta koiran nähdessäni alkaa hymyilyttää. Kesä ja Särkänniemi ovat kyllä takuuvarma kesäkombo tuomaan iloa ja hyvää mieltä.

Kertokaahan onko onni osunut teidän kohdallenne huvipuistopeleissä?


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.