AURINGONKUKKAPELLOT TAMPEREELLA (2023)

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Siellä ne taas vellovat valtoimenaan, auringonkukkamerien aallot pelloilla. Auringon kirkkaat säteet saavat terälehdet hehkumaan entistä kauniimmin ja tuulessa huojuvat, korkeuksiin kurkottavat kukkaset saavat ohikulkijat huokailemaan ihastuksesta.

Aloin saada edellisen postaukseni jälkeen Instagramiini viestejä, joissa tiedusteltiin missä päin Tamperetta pääsee tänä vuonna nautiskelemaan maisemapeltojen ihanuudesta. Siksi päätinkin koota vuoden 2023 kaunokaiset yhteen myös blogini puolelle. Muistammehan kuitenkin peltoja ihastellessamme noudattaa ohjeistuksia kukkien poimimisesta, jotta pellot hehkuisivat ilonamme mahdollisimman pitkään.

Vuonna 2023 auringonkukkia on istutettu Lystihuoneenpuistoon Lukonmäelle, Sahanvainionpuistoon, Varsanpuistoon sekä Vuohenpellolle. Nämä kuvat on otettu Lystihuoneenpuistossa, mutta pelloista hehkuvin löytynee varmasti tällä hetkellä Muotialasta Vuohenpellolta. Pellon kukkaloistoa ei voi olla huomaamatta!

Auringonkukkapellossa vaellellessani mieleeni hiipi väkisinkin ajatus tulevasta syksystä. Niin kaunista kuin tämä kukkaloisto onkin, se on yksi näyttävimmistä alkavan syksyn merkeistä. Vielä ehtii kuitenkin tallentamaan mielensä sopukoihin nämä keltaisena hehkuvat maisemat. Näitä kuvia on ihana katsella sitten marraskuun mörköpimeydessä.

Iloa ja aurinkoa päivään!


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.