SUUNNITELMIA SYKSYLLE – MITÄ KALENTERIIN ON JO KIRJATTU?

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Olen sinnikkäästi yrittänyt uskotella itselleni, että kesä jatkuisi vielä, mutta sääkartat ovat kanssani toista mieltä. Halusin tai en, olen jo joutunut kaivamaan esiin vaatekaapistani sellaisia kavereita kuten neulepuserot ja pitkät puntit. Sisareni syntymäpäiville sentään tarkenin vielä suunnata tässä punaisessa mekossa parisen viikkoa sitten (samaisessa mekossa juhlin muuten viimeksi puolitoista vuotta sitten siskontyttöni synttäreitä!). Yhdistettynä lempparifarkkutakkiini ja sukkiksiin, tällä lookilla pärjää pitkälle syksyyn! Mutta takaisin syyssuunnitelmiin, mitä kaikkea kalenteriin onkaan tullut jo kirjattua.

// 1 Kuten tyvikasvustani nokkelin saattoikin jo huomata, heti syksyn alkajaisiksi suuntaan Umpun luokse laitatuttamaan hiukseni kuntoon. Kesä vaalensi pituuksia niin, että oma tyvi näyttää tavallista tummemmalta. Onneksi aika on jo bookattu ja pian kesälook on päivitetty! EDIT EDIT EDIT: Nyt on tukka kuosissa and I’m looooving it! ♥_<3

// 2 Aion käydä läpi kesävaatehyllyni ja sujauttaa kirpparikassiin kaikki ne vaatteet, joita en tämän lämpimän kesän aikana käyttänyt. Jos vuosikausia vanhat lempparishortsit eivät päässeet hellekesän aikana käyttöön, en tule niitä todennäköisesti myöhemminkään enää käyttämään.

// 3 Aion suunnata vielä auringonkukkapellolle kuvaamaan! Olen vuosittain käynyt kuvailemassa auringonkukkien keskellä, en halua katkaista perinnettä nytkään.


Farkkutakki: Noisy May/ secondhand
Mekko: Zara
Tennarit: H&M
Korvakorut: Kultajousi
Donitsi: Golden by Umppu


// 4 Koska lomaa on jäljellä takataskussa vielä reilu parisen viikkoa, on aika raivata kalenterista sen viettämiselle tilaa. Hykerryttävän ihana ajatus, että pimenevä syksy tuo mukanaan myös aikaa rentoutumiselle.

// 5 Aion sinnikkäästi jatkaa uimista! Kävin kesän aikana miltei päivittäin vesijuoksemassa, ja sain sen ansiosta selkäni ja hartiani niin hyvään kuntoon, että yritän tsempata itseni järveen vielä syksylläkin. Olen kuullut, että avantouinnin aloittaminenkin on helpompaa niin, että jatkaa vain kesän loputtua sinnikkäästi uimista talveen asti – pitääköhän tämä paikkansa?

// 6 Hymyssä suin on todettava, että kalenterissa on merkittynä myös jo lukuisia upeita kuvauskeikkoja, joita odotan innolla. Ihanaa tehdä työtä, joka tekee näin pökerryttävän onnelliseksi!

Miltä sinun syksysi näyttää?


Posted in muoti and tagged by NOORA.