ONNELLISEN JUHLAPÄIVÄN KUMMITÄTI-LOOK

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Maanantai, sinäkö se siinä taas? Talviloma tuli ja meni, mutta voi millainen loma se olikaan! Väitän, että yksi parhaista ikinä.

Näin lomani aikana ennätysmäärän ystäviä, ehdin levätä, kävin päivittäin urheilemassa, koukutuin Netflixin Love is Blind-hittiin, tapasin pikkuruisen, muutaman päivän ikäisen uuden sukulaisen, liikutuin vauvauutisista, pääsin kameran eteen siskoni kanssa ja totesin kerran jos toisenkin ”miten tämä aika kuluukaan näin nopeasti”. Syynä kliseiseen ajankulun päivittelemiseen oli arvatenkin siskontyttöni 1-vuotissyntymäpäivät. En voi käsittää, että siitä, kun minusta viime helmikuussa tuli ensimmäistä kertaa täti, on kulunut jo kokonainen vuosi. Vuoden aikana on tapahtunut aivan valtavasti, ja jälkikäteen vuotta mietiskellessäni, en voi kuin todeta sen olleen yksi parhaista. Enpä vielä reilu vuosi sitten olisi edes osannut unelmoida siitä kaikesta, mitä vuosi pitikään sisällään.

Helmikuulle jätettiin siis hyvästit hymyssä suin juhlahumun myötä. Pikkuneitokaisen syntymäpäiviä juhlittiin metsäteeman mukaisesti, neitokainen kun on syntynyt Kalevalan päivänä ja hänen nimensäkin liittyy vahvasti luontoon ja vanhaan tarustoon. Äitini ja siskoni tekivät juhliin upeita tarjoiluja, koristelut olivat viimeisen päälle mietityt ja tupa oli täynnä iloisia ja ihania juhlavieraita. Sankaritarkin viihtyi erinomaisesti – ja katsokaa kuinka suloisen juhlamekon äitini olikaan hänelle tehnyt!

Kummitätikin tälläytyi tietysti juhlalookiin. Kiharat ja punaisen mekon helmat hulmuten nautin sydämeni pohjasta pikku sydänkäpysen juhlista enkä olisi voinut edes kuvitella parempaa päätöstä lomaviikolleni. <3

Mutta nyt, nyt kohti arkea.


Posted in muoti and tagged , by NOORA.