35/52 ARKIKUVA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

MILLOIN? Tämä aurinkoinen elokuun hetki on tallennettu kännykällä Suomen luonnon päivänä 28.8. iltakuuden aikaan.

MISSÄ? Päätimme lähteä äidin kanssa testaamaan, vieläkö Näsijärven vesi olisi tarpeeksi lämmintä vesijuoksua varten.

MITÄ? Tämä kuva henkii milteipä jopa keskikesän tunnelmaa, todellisuus on kuitenkin toinen, ja osuimmekin rannalle vain sattumalta ihanan aurinkoisena hetkenä. Ilma ja vesi ovat viilenneet jo kovasti heinäkuun helteistä ja syksy tekee tuloaan. Mutta niin vaan sinnikkäästi päätimme molemmat käydä pulahtamassa ja voi kuinka olo virkistyikään pienen uintihetken jälkeen! Otin tavoitteeksi käydä uimassa ainakin elokuun loppuun asti, mutta iltauinneista on nyt tullut niin tärkeä osa rutiineitani (ja hyviä yöuniani!), että taidanpa rohkeasti jatkaa uutta harrastustani vielä pitkälle syyskuunkin puolelle. Psst! Tässä kuvassa järvessä on rakas mamini – luulitko minuksi?


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.