HEINÄKUUN SANKARITTAREN SYNTYMÄPÄIVÄKUVAT

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

neo noir dressneo noir putiikki rannalla

Nämä otokset näyttävät juuri niin kliseisen suunnitelluilta syntymäpäiväkuvilta kuin mitä mahdollista on, mutta todellisuudessa kuvissa ei ole mitään suunniteltua. Syntymäpäiväni aamuna pukeuduin nimittäin uuteen synttärimekkooni, nappasin olkihatun päähäni ja suuntasin lähimarketiin kukkaostoksille. Valikoimasta löytyi maailman kaunein auringonkukkakimppu kahvipöytään ja takaisin ajellessamme bongasin lähistöltä rakennuksen, joka kylpi auringonvalossa. ”Synttärikuvia! Tuolla!”, huudahdin ja hetken kuluttua luottokuvaajani napsi minusta virallisia synttäripotretteja lapsuuteni maisemissa.

Valokuvaajana olen ikuistanut lukuisia synttärikuvia, mutta harvemmin sitä ihan oikeana syntymäpäivänään on itse ajautunut kameran eteen. Näistä kuvista jää mukava muisto itsellekin siitä päivästä, kun täytin 33 vuotta. Tuo päivä oli nimittäin kaiken kaikkiaan kertakaikkisen täydellinen.

noora näppilä ikä

Muistatteko tämän punaisen Neo Noirin mekon, joka vilahteli blogissani pari kesää sitten jatkuvasti? Edelleen tuo kaunis mekko on kaapissani ja yllenikin se on ehtinyt jo pariin kertaan tänä kesänä. Viime viikolla piipahdin Ratinan Kauppakeskuksessa (ensimmäisiä kertoja muuten tänä vuonna!) ja näin Putiikki Rannalla-myymälän näyteikkunassa jotakin sellaista, joka kiinnitti huomioni heti. Arvasin jo kaukaa, että kyseessä on Neo Noirin kaunokainen, niin paljon se muistutti tuota punaista lempparimekkoani, mutta tässä mekossa värimaailma oli pehmeämpi ja mekonhelmassa enemmän pituutta.

Synttärimekkoni oli löytynyt. Ja samalla mekko, joka sopii myös arkipäiviini. Sellaisiin päiviin, kun kaipaa hulmuavia helmoja ja kevyttä kesäoloa. Monikäyttöinen aarre, jossa olo on kotoisa. Mekossa on kauniit pitkät hihat, jotka saa myös hihojen kuminauhojen ansiosta  pussitettua ylemmäksi, kuten näissä kuvissa, ja vuoren ansiosta läpikuultava mekko istuu ylle kauniisti.

Täydellinen mekko. Täydellinen synttäripäivä. 


Posted in muoti and tagged by NOORA.