32/52 ARKIKUVA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

MILLOIN? Kuva on otettu kesälomani viimeisenä päivänä, sunnuntaina 8.8. iltapäiväviiden aikaan.

MISSÄ? Näsijärven aallokossa, soutuveneellä kalapaikkaan matkatessa.

MITÄ? Matti ja isäni ovat innostuneet kalastamisesta kesän aikana kovasti, ja upea hellekesä onkin tarjonnut mainioita maisemia kalastusreissuille. Itse en ollut vielä ehtinyt mukaan kertaakaan ennen viime sunnuntaita, joten odotin kalastuspäivää kovasti. Ja tietysti heti ensimmäiseksi jouduimme kaatosateen keskelle! Kesäpäivä kului järvellä hujauksessa ja sainpa kun sainkin mato-ongellani myös perinteisin tekniikoin melkoisesti saalistakin. En muistanutkaan kuinka virkistävää ja rentouttavaa soutuveneessä kökkiminen onkaan – kenties vielä kesän aikana kerran uudestaan?


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.