VIISI KESÄSELFIETÄ JA TARINAT NIIDEN TAKAA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Olen äärimmäisen laiska selfieiden ottaja. Niitä löytyy puhelimestani todella harvoin. Sitä mukaa, kun innostukseni Instan Story-osiota kohtaan on kasvanut, on kuitenkin kameralle höpöttelyn lisäksi tullut tallenneltua muistiin myös normaalia enemmän etukameralla otettuja kuvia. Selfieitä harvemmin jaan kuitenkaan profiilissani, saati täällä blogin puolella, joten päätin tehdä poikkeuksen ja julkaista viisi omakuvaa kesältä – ja tietysti myös tarinat niiden takaa.

Tämä kesä on ollut kaikesta huolimatta vallan mainio, kuten selfieidenkin hymyt kertovat.

[1] Tuona hetkenä kaivoin puhelimeni varta vasten esiin ja nappasin itsestäni onnellisen selfien. Oli kesäloman ensimmäinen päivä, kädessäni oli kesän paras lukukokemus ja elämä hymyili. Vietin kotipäivää yksinäni terassillamme ja aurinko lämmitti keskikesän auringon tavoin, vaikka elettiin jo elokuun puoltaväliä. Oli niin hyvä fiilis. Ja mielestäni se välittyy erinomaisesti myös kuvasta.

[2] Käsi ylös kuka jännittää hammaslääkäriä? Hep, täällä! Lähetin tuon selfien Matille jokunen viikko sitten, kun suukirurgini oli juuri soittanut ja olin saanut varattua ajan viisaudenhampaan kirurgiseen poistoon. Oli jo ihan voittajaolo pelkästään sen vuoksi, että asia vierähti taas eteenpäin.

[3] Tämä oli yksi kesän mukavimmista päivistä! Olin juuri lähdössä kesäretkelle yökylään siskoni luokse, aurinko lämmitti ja olin juuri tehnyt helteisen treenin. Olin aluksi vähän epäileväinen sen suhteen, saisinko kesälomalla aikani kulumaan, kun Matti olisi töissä, mutta lopulta itsekseen lomailu oli loistava vaihtoehto. Keksin hurjasti tekemistä, nukuin hyvin ja sporttailin – täydellistä!

[4] Yllättääkö ketään, että suurimmassa osassa selfieistäni on mukana pikkukaveri? Lähipiirissämme on nyt paljon pieniä kullanmuruja, jotka mielellään tutkivat Noora-tädin puhelinta. Samalla tulee tallenneltua ihania kaverikuvia talteen. Tämä kuva on muuten selfie-viisikon tuorein, se otettiin samalla, kun suunnittelimme siskoni kanssa serkkuni polttareita.

[5] Kesä ei ole kesä ilman visiittiä Särkänniemeen! Saimme ihania vieraita yökylään, kun Matin siskonlapset saapuivat seurauksemme, ja suuntasimme porukalla viettämään hellepäivää Särkkään. Päivä tuntui muuten yhdeltä kesän ”normaaleimmista”, kun pitkän tauon jälkeen pääsi nauttimaan kesästä tuttuun ja turvalliseen kohteeseen.

Koska ja missä sä otit viimeksi selfien?


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.