PIENI TYTÖN TYLLERÖINEN

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

taaperokuvaus tampere


MEKKO NOSH ”Satumetsä” /*saatu tuote


lapsikuvaus tampere

”Pieni tytön tylleröinen
tietä pitkin kulki.
Saapui sinne Nukku-Matti,
silmät pienet sulki.

Kasvoi kuusi kukkalatva,
käki siinä kukkui.
Mutta tytön tylleröinen
nurmikolla nukkui.

lapsikuvaus tamperelapsikuvaus tampere

Pieni tytön tylleröinen
sievää unta näki
että hänen ympärilleen
tuli metsän väki.

Tapio ja Tellervo
ja Sinipiika pieni,
Mustikka ja Mansikka
ja suuri metsän sieni.

nosh kids satumetsälapsikuvaus tamperelapsikuvas 1 v.

Sipsutteli Sinipiika
pienen tytön luokse;
otti kiinni kädestä,
hyppeli ja juoksi.

Eipä tytön tylleröinen
ollut mitään vailla.
Hauska oli oleskella
Nukku-Matin mailla.

Tänään on ollut pienten tytön tylleröisten päivä. Oma ihana pieni tytön tylleröiseni, pikkusiskoni, viettää nimittäin tänään syntymäpäiväänsä. Hän on minulle aina se rakas ja pienen pieni pikkusisko, jota ilman en pärjäisi hetkeäkään. Ja mikä onnenpäivä hänen syntymäpäivänsä tänä vuonna olikaan, kun toivotimme tervetulleeksi maailmaan tänään myös suvun tuoreimman tulokkaan. Pienen tyttösen.

En siis olisi tämän parempaa kuvitusta voinut tätä postausta varten kuvitellakaan. Kuvien pieni tytön tylleröinen, pikkusiskoni tytär, otti ohjat näissä kuvauksissa käsiinsä ja saimme siskoni kanssa unohtaa suunnitelmamme tunnelmallisista auringonlaskukuvista. Tämä tyyppi nimittäin päätti, että näissä 1,5-vuotis kuvauksissa tanssitaan, kipitellään paljain jaloin nurmikolla ja kikatetaan vatsalihakset kippuralla. Kuvista tuli enemmän kuin hänen näköisiään. Uskomatonta ajatella, että tuollainen pienen pieni tyttönen olen itsekin ollut. Silloin, kun mummuni tuuditti minua päiväunille tätä laulua laulellen.

Tänään on ollut todellinen tyttöenergian täyteinen päivä. Terveiset tuoreille vanhemmille TAYS´iin ja pikkusiskolleni sylillinen onnea syntymäpäivän iltana. Miten upea päivä.


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.