SARJAT, JOIHIN OLEN KOUKUSSA JUURI NYT

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Tiedän, että aurinkoisina kevätpäivinä pitäisi kirmailla kuraisilla niityillä ja kääntää nokka kohti aurinkoa, mutta raekuuron pomppiessa juuri terassillamme, koen tämän erinomaiseksi ajankohdaksi vinkata teille sarjoista, joihin olen itse juuri tällä hetkellä koukuttunut.

DIILI // En muista koskaan aikaisemmin olleeni näin koukuttunut Diiliin, mutta jokin tässä kaudessa on napannut minut hyppysiinsä! Sen lisäksi, että tehtävät ovat tänä vuonna olleet nerokkaita, kilpailijoina on sellainen porukka, joka on taannut kiinnostavia kiemuroita jaksosta toiseen. Olen kaivannut maanantai-iltaan ohjelmaa, jota alkaa odottaa jo siinä vaiheessa, kun edellinen jakso vasta loppuu ja Diili on parhaimmillaan juuri tätä. Ja tällä hetkellä, olen ehdottomasti osa Team Sointua.

IHOLLA // Kävin hakemassa Verkkokaupasta varta vasten jopa adapterin, jotta saisin puhelimeni sijaan vahdattua Iholla-sarjaa telkkarista! Tiedän, että olen hieman myöhässä tämän sarjakoukuttumisen suhteen, mutta parempi myöhään kuin.. Erityisen kiinnostavaa on seurata sarjan kautta Sara Siepin elämää, ja minusta onkin hienoa kuinka Sara tuo esiin muun muassa sitä kuinka paljon aikaa ja vaivaa yhteistyökampanjoiden tekeminen sosiaalisen median vaikuttajalta viekään.   Katsoin juuri jakson, jossa Sara saa mailia koskien mallistoa, jonka hän pääsee toteuttamaan yhdessä yhteistyökumppaninsa kanssa. Jaksossa Sara on silminnähden onnellinen tästä mahdollisuudesta ja itseäni hymyilytti tuona hetkenä erityisen paljon, sillä katselin jaksoa ylläni pusero, joka on tämän nimenomaisen yhteistyön tulos. Yhteistyömallisto on aivan ihana, rakastan tuota paitaa, joka on ylläni tämänkin postauksen kuvissa. Myös tässä bleiserissä näkyy Saran kädenjälki.

sarasieppi_x_bubbleroom

SELVIYTYJÄT SUOMI // Jossakin arkistojen aarteiden joukossa on olemassa VHS-video, jossa sisareni kanssa olemme videoineet oman versiomme Selviytyjistä (ei, sitä videota ette tule koskaan näkemään! :D) ja myönnänkin olleeni jo pienestä pitäen kova Selviytyjät-fani. Pienenä olin myös varma siitä, että hakisin ”sitten isona” sarjaan mukaan, mutta tuon haaveen olen jo unohtanut. Tyydyn katselemaan seikkailuja kotisohvalta. Kotimainen versio Selviytyjistä on ollut raikas tuulahdus Selviytyjät-kausien joukkoon jo pelkästään sijaintinsakin perusteella ja rakastan nykyään lauantai-iltoja erityisesti tämän sarjan vuoksi. Loistava setti kilpailijoita, kutkuttavia juonenkäänteitä, realitya parhaimmillaan.

SNOWPIERCER // Koin kovan Snowpiercer-koukutuksen Netflix-hitin ensimmäisen kauden yhteydessä, mutta mitä pidemmälle katsoin kakkoskautta, sitä vakuuttuneemmaksi tulin siitä, että miltei kaikki ne piirteet, joista ykköskaudella pidin, oli karsittu pois kakkoskaudesta ja kuorrutettu se lähinnä raakuudella ja väkivallalla. Toivoin koko kauden ajan, että löytäisin sarjasta vielä kehuttavaa, mutta on vaikea kuvitella, että kovinkaan suurella innolla enää odottaisin tälle sarjalle jatkoa. Olen vain iloinen, että kakkoskausikin tuli jo päätökseensä.

Ja koska elämääni on mahtunut muitakin virkistäviä uusia sarjatuttavuuksia, tässä vielä lyhyt vinkkauskimara ystäväkirjatyyliin.

Sarja joka naurattaa juuri nyt : SUURMESTARI
Sarja, jota odotan juuri nyt : FARMI
Sarja, josta en odottanut pitäväni, mutta toisin kävi : LATELA
Sarja, joka on ikisuosikkini : SOHVAPERUNAT
Sarja, jota suosittelet Nooralle juuri nyt : _______________________

Mitä sinä vastaisit alimpaan kysymykseen?


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.