MILLAISIIN BIKINEIHIN PÄÄDYIN TÄNÄ KESÄNÄ?

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

halla x halla halla x halla

Ostin ensimmäisen Halla X Halla-uikkarini jo parisen vuotta sitten ja sille käyttökertoja onkin vuosien aikana kertynyt lukuisia. Sen lisäksi, että tuo ihana uimapuku (=rakastan muuten tuon postauksen kuvia yli kaiken, olimme Yyterissä roadtripillä!) soveltuu täydellisesti uimiseen, se on ollut superupea toppi farkkushortsien kaveriksi kesähelteille. Ja ennen kaikkea, kestävä. Uimapuku ei ole venynyt tai vanunut vuosien varrella, se on edelleen kuin uusi. Siksi päätinkin tänä vuonna tehdä yhden kesähankinnan tavoistani poiketen upouutena; laitoin tilaukseen ylä- ja alaosan Halla X Hallan uudesta Self Love Zone-mallistosta!

Tiesittekö, että Halla X Hallan takana on suomalaiskaksikko? Meren muovijätteestä valmistetut uimapuvut ja bikinit ovat ehtineet niittää jo melkoista suursuosiota, enkä ihmettele sitä lainkaan – sen lisäksi, että kierrätysmateriaaleista valmistetut asut soveltuvat rannalla hengailuun, niillä voi myös huoletta suunnata surffaamaan tai rantalentiskentille!

halla x halla kokemuksia

Yksi syy, miksi itse ihastuin tähän brändiin, oli tuotteiden kääntömahdollisuus. Yksi bikiniylä- ja alaosa muodostavat siis yhdessä monen monta yhdistelmää, ja näin ollen, parin hankkimalla tuntuu siltä, että vaatekaappiin ilmestyisikin useammat uudet bikinit. Self Love Zone-mallisto toi mukanaan valikoimaan nyt myös hieman peittävämpiä ylä- ja alaosia, joista tykästyin etenkin Dusk-alaosaan. Peppu peittyy ja korkeavyötäröinen alaosa sopii omalle kropalleni erinomaisesti. Duskin kaveriksi tilasin Zen-yläosan, ja testattu on, tällä topilla suuntaa huoletta vaikka lenkkipolulle. Mitoitus on mielestäni tuotteissa melko napakkaa, ja päätinkin tilata molemmat tuotteet itselleni koossa L. Valinta oli hyvä ja tuotteet istuvat päälle hyvin.

Sen sijaan en ole vielä päättänyt mikä komboista on suosikkini, kenties Zen-toppi käännettynä hohtavan vaaleanpunaiseksi ja Dusk-alaosa säkenöivän liilana? Vai Zen-toppi printtipuoli ylöspäin ja alaosa liilana? Onneksi kesää riittää, ja jokaista yhdistelmää ehtii taatusti käyttämään!Posted in muoti and tagged by NOORA.