ARKIKUVA 30/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Tämä suuren urheilujuhlan tuntua hehkuva kuva on otettu heinäkuisena keskiviikkona, 22. päivä, aamuyhdeksän aikaan.

Missä kuva on otettu? Leveästi hymyilevä Matti on ikuistettu Jopo-kypärä päässään pihassamme.

Mitä kuva esittää? Mieheni on tavalla tai toisella melko yllytyshullu, ja kun sisareni Jopo jäi vielä muuttokuormasta vanhalle asunnolle, Matti päätti polkea sen noin 30 kilometrin päähän uudelle talolle. Itsehän ehdotin asiaa täysin vitsillä, ”heh heh, piankos Matti sen sinne polkee!”. Noh, piankos.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Olin juuri laittanut instaani kyselyn, jossa saitte äänestää polkaiseeko Matti perille alle vai yli kahdessa tunnissa ja Matti oli starttaamassa reissuaan. Itsehän hyppäsin siis äidin auton kyytiin ja toimimme urheilusankarin huoltojoukkoina. Meidän automme starttasi tuntia Mattia myöhemmin, ja tyyppihän polki lopulta niin nopeasti perille, että alle kahden tunnin aika alittui reilusti. Vaaleansininen Jopo kurvasi talon pihaan ajassa 1h 40 min. Ilman vaihteita, pienillä pyörillä, sanoisin, että kova suoritus. Kesälomareissunsa kullakin.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.