LOMALAISEN TO DO-LISTA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

JOUTSEN KANERVA

Tapoihini kuuluu säästellä aina vuosilomaani pieni pätkä myös syksyyn. Sillä, kuten kaikki tiedämme, kesäloman ja joulun välissä on hurjan pitkä ja pimeä matka arkea taivallettavaksi. Loma tekee siis tässä vaiheessa oikein hyvää. Ilokseni voin todeta, että tänä vuonna syksyinen kesälomani on tarkoitus viettää yhdessä Matin kanssa. Harvinaista herkkua meille tällainen.

Suuria suunnitelmia meillä ei ole. Emme ole suunnitelleet edes Suomen sisällä tehtäviä reissuja, ajattelimme suunnata lomaviikkoa kohti fiilispohjalla. Yhtään ei haittaa vaikka emme tekisi mitään, mitä lomalla kuuluu tehdä. Muutamia suunnitelmia minulla kuitenkin on, kutsuttakoon tätä siis lomalaisen to do-listaksi.

/1. Lue kirja. Oikein ajan kanssa, niin, että keskityt siihen. Älä anna ajatuksen harhailla, vaan heittäydy tarinan vietäväksi. Sain WSOY:ltä juuri viime viikolla postia, jonka sisältö auttaa suoriutumaan tästä hommasta helposti. Saamani kirja vaikuttaa juuri sellaiselta, jonka itse voisin paketoida myös joululahjaksi ystävilleni, tekin saatte siis kuulla siitä pian lisää.

/2. Vietä pitkä ja laiska aamu. Huomaan arjessa puurtaessani kaipaavani sellaista aamua, jossa heräilisin rauhassa niin, että hakisin vaikkapa kahvin sänkyyn ja lukisin Aamulehteä peiton alla puolille päivin. Kun lomaa sitten vihdoin on, unohdan tämän haaveeni kokonaan. Ensi viikolla otan siis tästä arjen luksuksesta kopin.

joutsen kanerva


TAKKI JOUTSEN   HOUSUT ADIDAS    PIPO SUPERYELLOW /*SAATU


/3. Lähde kuvaamaan luontoa. Innostukseni valokuvaamista kohtaan käynnistyi aikoinaan nimenomaan luontokuvauksesta. Rakastin haahuilla luonnossa kamera kaulassani, pieniä yksityiskohtia muistikortille ikuistellen. Nyt, kun työni valokuvauksen parissa keskittyy lähinnä potretti-ja tuotekuvauksiin, luontokuvaaminen on jäänyt väkisinkin taustalle. Tämän postauksen kuvitus syntyi viikonloppuna puolen tunnin metsäretken aikana ja näistä tuli heti syksyn lempparikuviani. Talveen valmistautuva luonto on niin kaunis.

/4. Koukutu Netflix-sarjaan. Aion koukuttua tulevan viikon aikana Emily in Paris-sarjaan, aivan kuten lukuisille läheisilleni on käynyt.

Alunperin listallani oli myös makuuhuoneen pienen pintaremontin aloittaminen, mutta totesin tänään Matille, että energiaa ei löydy nyt mihinkään ylimääräiseen. Nyt levätään kunnolla, ei jatkuvasti mietitä mitä pitäisi tehdä, ja hengähdetään rauhassa. Kyllä me yksi makuuhuoneen seinä ehditään myöhemminkin maalata. Sitten, kun akut on ladattu.

Rauhallista sunnuntai-iltaa. <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.