KUN AAMUKAMMAN PIIKIT LOPPUIVAT

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

MEKKO IVANA HELSINKI  KORVAKORUT KIRJU.CO

Aamukamman piikit ovat vääntyneet irti ja kesälomani ensimmäinen pätkä on alkanut. Lomaa on vielä kokonaisuudessaan paljon jäljellä, mutta nyt on aika nauttia ensimmäisestä parista viikosta. Mikä parasta, saimme kerrankin Matin kanssa yhteistä lomaa järjestettyä kaksi viikkoa. Vaikka yritänkin suhtautua lomaan ajatuksena rennosti, väkisinkin alkaa miettiä tässä vaiheessa sitä, kuinka vapaa-ajasta saisi kaiken irti. Kun yhteistä lomaa on näin vähän, päivänkään ei haluaisi ”menevän hukkaan”.

Juuri nyt, ensimmäisenä loma-aamuna mielessäni onkin.. 

LEPO Olen asettanut lomaani varten itselleni vain yhden tavoitteen, akut on ladattava syksyä varten. Kevät ja kesä ovat kuluttaneet voimavaroja ennätyspaljon, joten toivon lomalta pitkäksi venähtäneitä aamu-unia, päikkäreitä pihakeinussa ja ainakin muutamaa sellaista päivää, kun yökkärit pysyvät päällä koko päivän.

MUUTTO Viime vuonna kesälomamme kului hyvin pitkälti omaa kotia kuntoon laittaessa muuton jäljiltä, mutta tänä vuonna auttelemme parhaamme mukaan sisareni perhettä muuttotouhuissa. He löysivät unelmiensa kodin ja olen heidän puolestaan niin kovin onnellinen.

MAISEMANVAIHDOS Me teimme jo aikoja sitten periaatepäätöksen, että ulkomaanmatkat unohdamme tältä ja hyvin pitkälti vielä ensi vuodeltakin, mutta pieni maisemanvaihdos tekisi kyllä hyvää. Siksi olemmekin suunnitelleet erilaisia roadtripejä loman ajankuluksi. Vaikka lepoa kaipaammekin, tiedän sen harmittavan, jos loman loppuessa huomaakin istuneensa vain neljän seinän sisällä.

TYÖT Tähän lomaan kuuluu myös tulevan syksyn töiden suunnittelua, sillä kevään siirtäessä erilaisia tapahtumia ja töitä syksylle, alkaa nyt olla aika kirjata niitä kalenteriin. Kesälomaani mahtuu parikin eri palaveria, jotka käynnistävät mielenkiintoisia projekteja syksylle. Blogi- ja valokuvaustöitä olen kaivannut niin paljon. Ne ikään kuin herättävät luovuuteni ja koen olevani vahvuusalueellani.

HETKESTÄ NAUTTIMINEN Vaikka suunnitelmallinen olenkin, sitä on jatkuvasti turha yrittää suunnitella tulevaa. Tällä lomalla haluan fiilistellä niitä arjen pieniä hetkiä, hyvää kirjaa ja kuumia kahvikupillisia, kävelyitä lammen rannalla ja leffahetkiä sohvanpohjalla. Yritän olla laskematta kuinka paljon lomaa on _enää_ jäljellä, ja nautiskella vapaa-ajasta. Kuinkakohan onnistun?

Ihanaa ja lempeää viikonloppua kaikille, minä suuntaan nyt viettämään päivää kummityttöni kanssa. Loma ei siis voisi paremmin alkaa.


Posted in muoti and tagged by NOORA.