KUN YSTÄVÄ YLLÄTTI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

glitternisti kukkaseppele

[ MEKKO Y.A.S   KENGÄT MINNA PARIKKA   KUKKASEPPELE GLITTERNISTI ]

KUVAT/ IINA MOUKOLA (edit by me)

glitternisti kukkaseppele

Kun ystävä ilmestyy juhannusaattona oven taakse kukkaseppeleen kanssa huudahtaen ”Yllätyyyys!”, se tarkoittaa sitä, että juhannuspäivänä vedetään ylle kaapin kaunein kukkamekko ja järjestetään kesäisimmät kuvaukset ikinä.

Mikä ihana yllätys tämä olikaan! Iina tietää kuinka rakastan kukkaseppeleitä, ja kun hän ilmestyi tämän yllätyksen kanssa oven taakse, ilmeeni olisi pitänyt saada videolle. Olin häkeltyneen onnellinen. Vietimme tosiaan juhannusta yhdessä vasta lauantaina, joten säilöin seppeleemme jääkaapissa yön yli. Glitternisti oli tehnyt seppeleille varmasti juhannustaikojaan, sillä kukkaseppele oli täysin uudenveroinen vielä sunnuntai-iltanakin. Ensimmäisenä päivänä suihkuttelin siihen hieman kosteutta, ja Iinalta kuulin vinkin, että seppele kestäisi pidempään, kun sen kuorruttaa hiuslakalla. Näitä ohjeita noudattaen pääsen vielä seppele päässäni tänäänkin kuvailemaan.

Juhannuksemme oli tosin kaikin puolin niin onnistunut ja taianomainen, että ajattelin kuivattaa seppeleen koristeeksi. Niin siitä riittää iloa vielä pitkään kauniina kodin yksityiskohtana.

juhannus kukkaseppele

Iina oli varmaankin aavistanut, että pukeudun juhannuksena juuri tähän tämänhetkiseen lempparimekkooni, sillä seppeleen värimaailma oli sen kiinnitysnaruja myöten kuin tehty kaveriksi kukkamekolleni. Mekko on hitusen lyhyt käytettäväksi ilman shortseja, mutta sen värimaailma on niin kaunis, että en malta hautoa sitä vaatekaapissani, vaan päätin tehdä siitä kesän luottomekkoni. Mekkohan ei edusta lainkaan minulle ominaisinta tyyliä, mutta jokin siinä viehättää minua kovasti. Ilmeisesti tosin myös monia muita, sillä olen saanut mekostani jo useita ostotarjouksia. Sori kaverit, this is a keeper!

Kello lyö pian seitsemän, aamukahvi höyryää vieressäni ja juhannuksen jälkeinen maanantai sai jo pohtimaan vakavasti huomaisikohan kukaan, jos suuntaisin toimistollekin tänään kukkaseppele päässäni. Lomaan on vielä piiiiitkä matka ja loma-ajatukset täytyy heittää vielä toistaiseksi taka-alalle. Hyvällä tsempillä kohti uutta, ilmeisesti melko helteistä, viikkoa!


Posted in muoti and tagged by NOORA.