24/52 ARKIKUVA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

huuhkajat kotipaita

MILLOIN? Hymyileväinen ja yllätetty mieheni on kuvattu viime viikon torstaina, 10. kesäkuuta.

MISSÄ? Lähetti kiikutti Matille yllätykseksi paketin kotiin ja uutta paitaa piti tietysti heti päästä testaamaan, vaikka kisojen starttiin oli vielä tuolloin pari päivää aikaa.

MITÄ? Tein torstai-iltana koneella töitä, kun huomasin sähköpostiini saapuneen ilmoituksen, jossa kerrottiin, että Woltin kautta voisi tilata Huuhkajien fanituotteita suoraan kotiin. Tuumasta toimeen, tilasin Matille heti paidan ylläriksi, sillä olin jo muutaman päivän ajan kuunnellut miehen pähkäilyä siitä, pitäisikö hänen kyseinen pelipaita kisojen kunniaksi itselleen hankkia. Ovikello soi ja aluksi Matti kuvitteli minun tilanneen jonkin paidan itselleni, mutta hämmästys muuttui riemuksi, kun paketista paljastuikin hymyilyttävä ylläri.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.