VIERAANA TALVIHÄISSÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


KORVAKORUT H&M   HAALARI CLOSET LONDON / NELLY.COM   KENGÄT ECCO /*saatu
LAUKKU PAUL’S BOUTIQUE / BY EMKA TAMPERE /*kuvauslaina


Lunta tuprusi kauniisti taivaalta, morsian näytti lumikuningattarelta kauniissa puvussaan ja kynttilät loivat tunnelmaa juhlatilassa pimenevässä illassa – talvihäissä todellakin on oma tunnelmansa! Oli ihanaa päästä juhlistamaan ystäväpariskunnan häitä ja mikä ihaninta, oli mukava startata vuoden hääkausi jo maaliskuun ensimmäisinä päivinä. Häitä valokuvatessani päädyn usein valitsemaan ylleni mukavat kengät ja kuvaamiseen soveltuvat vaatteet, mutta tällä kertaa lähdin metsästämään itselleni hieman erilaista häävieraan lookia.

Kun tämä Closet Londonin sininen haalari tuli minua vastaan Nelly.comissa tiesin heti, että juuri tässä lookissa haluan juhlia ystäväni häitä.

Sininen haalari on valmistettu ihanan vahvasta materiaalista, joten haalari istui päälle kauniisti. Täydensin lookini vielä kultaisilla, H&M:stä ostamillani pitkillä korvakoruilla ja kuvasin asuni teille nähtäväksi upean Paul’s Boutiquen laukun kanssa. Eikö olekin näyttävä tuo hihna!? Kokonaisuudessaan asu tuntui todella nooramaiselta ja viihdyin se ylläni hyvin koko illan. Haalarit ovat juhlavaatteina todella käytännöllisiä ja soveltuvat erinomaisesti vaikkapa juuri talvihäihin. En kylläkään näe mitään estettä sille, että tuon haalarin saisi sopimaan omaan tyyliinsä arkenakin. Tämä ostos ei siis taatusti tule jäämään käyttämättömänä henkariin roikkumaan.

Mitä mieltä olette lookistani? Millaisissa asuissa olette itse suunnanneet talvihäihin?


Posted in muoti and tagged by NOORA.