KIRPPISAARREASU ELOKUUN ILLASSA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

MEKKO Y.A.S /*SECONDHAND    KENGÄT MICHAEL KORS /*SECONDHAND
AURINKOLASIT NA-KD /*SECONDHAND

Jos saisin valokuvaajana valita vuodesta sen yhden ajankohdan, jonka valoa kaipaisin kuviini vuoden ympäri, ei valinnanvaikeutta olisi. Elokuun valo on kauneinta ikinä. Auringonlaskut tuovat toki kesäisin aina oman kauniin vivahteensa kuviin, mutta elokuun illoissa on sitä jotakin. Valo on niin kultaisen kaunis, että se maalaa koko maisemaan oman kädenjälkensä. Golden hour, toden totta.

Ja vaikka itse sanonkin, näiden kuvien asu oli kuin tehty juurikin tuollaista kultaisen kaunista elokuun iltaa varten. Jos en olisi lukenut tulevia sääennusteita, voisin kutsua näitä kuviksi, joiden myötä jättäisin kesäisille asukuville hyvästit. Odotettavissa on kuitenkin vielä hellettä hehkuvia loppukesän päiviä, joten luotan siihen, että kesäisiä asukuvia on vielä paljon luvassa. Tätä keltaista mekkoa en aio ainakaan vielä laittaa talviteloille.

Tuntuu kutkuttavan ihanalta kertoa, että tämä elokuinen asuni on päästä varpaisiin secondhandia. Secondhandia Saksasta, aikana, jolloin matkustamista vältetään. Zadaan kautta ostoksille kun pääsee näppärästi maailmallekin. Mekossa roikkuivat vielä hintalaput, joten jonkun hutiostoksesta tuli minun elokuun aarteeni, mutta hyväkuntoiset Michael Korsin kengät eivät lainkaan hävinneet mekolle secondhand-onnellisuudessa. Mitä löytöjä! Viimeistelin lookini NA-KD’in aurinkolaseilla ja täydellinen kesätyyli oli valmis. Olen aivan hurahtanut Y.A.S’in mekkoihin, joten mikä onni onkaan löytää niitä käytettyinä. Tämäkin tunikamekko saa jatkoaikaa pitkälle syksyyn leggareiden kaverina.

Näistä taisi muodostua kesän 2020 suosikkikuvani. Ja kuinka ex tempore ne otettiinkaan! Olimme tulossa kaupasta, kun bongasin kauniin elokuun valon rannan kupeessa. Kamera kulkee onneksi miltei aina mukana ja miltei meikitöntä naamaakaan en ehtinyt murehtia. Onneksi luottokuvaajakin kulkee tiiviisti matkassa mukana.

Elokuun valoa kesäpäiviisi.


Posted in muoti and tagged by NOORA.