KUN KESÄN KAUNEIN HAALARI LÖYTYI TOKMANNILTA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

* Nordic Tricot by Ivana Helsinki Anette-haalari saatu/ Tokmanni.

Kesä, sinä saavuit! Voi miten olemmekaan odottaneet helliä tuulenpuuskiasi ja ihoa lämmittäviä kuiskauksiasi. Kenties nyt vihdoin uskallamme kiikuttaa ullakon pimeimpään nurkkaan ne kaikki talvitakit ja -nilkkurit, jotka ovat pelänneet takatalvea eteisen kaapeissa. Kesävaatteet ovat odottaneet jo kauan vuoroaan ja muutamia uusia täydennyksiäkin kesän garderobiin on jo tullut tehtyä; sain nimittäin valita muutaman tuotteen uudesta Nordic Tricot by Ivana Helsinki-mallistosta itselleni ja ihastuin pikkurillejäni myöten tähän kauniiseen haalariin, jonka värit ja kuviointi kiikuttavat minut mielikuvamatkalle Barcelonaan. Ehkäpä juuri siksi asustin haalarini vain simppelillä ponnarilla ja punaisilla huulilla. Mitä muuta noin ihastuttava asu kaverikseen muka edes kaipaisi!?

Sen lisäksi, että sää on hellinyt meitä tänä viikonloppuna, on se ohjelmansakin puolesta ollut erinomainen. Perjantaina suuntasin vanhempieni luokse peliä katsomaan ja lopulta jäinkin myös yökyläilemään vanhaan huoneeseeni. Lauantaina sain sen sijaan maajussini peltotöistä kotiin ja sunnuntaiaamu startattiin ystävien kanssa Puiston aamupalalla. Siskoani ja pientä siskontyttöänikin ehdin onneksi nähdä ja jonkin verran viikonloppuun mahtui myös valokuvaamista ja töiden tekoa – sopivasti siis kaikkea! Kesäviikonloput tosin tuntuvat vilahtavan ohi vielä nopeammin kuin viikonloput talviaikaan. Onneksi sunnuntai-illan kruunaa vielä lätkämatsi, joten kenties maanantaimörkö ei ehdi ollenkaan istahtaa tällä kertaa olkapäälle.

Toivottavasti kesäiset päivät ovat sujuneet teilläkin mukavasti; suosittelen lämpimästi tutustumaan Nordic Tricot by Ivana Helsingin Tokmanneissa myynnissä olevaan mallistoon mikäli kaipaat hieman kesäfiilistä ja kirkkaita värejä vaatekaappiisi. Anette-haalarin lisäksi mallistossa on upeita ylä- ja alaosia ja myös toinen saamani asukokonaisuus nähdäänkin blogin puolella pian. Mallistosta oli vaikea valita vain muutamia suosikkeja, kun se kokonaisuutena oli niin kovin minun näköiseni!

Mutta mitä mieltä olette – onko tässä kevään kaunein haalari?


Posted in muoti and tagged by NOORA.